上一頁下一頁
發新話題

刻意走光可以好興奮

收藏  |  訂閱
315  115.3k

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-18 01:01 AM 發表 查看引用來源
夏天熱辣辣。。。真係啱哂愛著短裙仔既我喇:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
今日揀咗件藍色既low cut著再襯埋條短裙仔,打開櫃桶攞埋個爸爸戴上身,先發覺個新爸爸個cup大咗仲有啲 ...
你有無扮瞓着左,再俾多d野佢睇呀?

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-18 01:28 AM 發表 查看引用來源

咁樣「唔小心」都唔明

我係刻意啊。。。即係無睇過珍妮妹妹啲post啦:smile_o03:
但冇睇過你真人

引用:
原帖由 mrboring 於 2015-6-18 09:40 PM 發表 查看引用來源
你番黎拿???
早排部腦壞咩呀??
死機唔著==

返工鞋仔爛咗,頭先收工去咗銀座買新鞋,又係益下啲咸濕sales仔既時候嚟啊,揀好對鞋仔搵個位之餘當然要搵個幸運兒先,哈哈。。。佢喺我面前踎低就即刻有得派彩喇:smile_o12:,愛著短裙又唔打底既珍妮今日著白色喱士花邊底褲仔,微微咁掰開對腳佢點會望唔到呢,實在好興奮!之後著好對鞋起身試試,鬆身T露露雙峰加粉紅色爸爸先得:smile_o12:

淨係得文字,冇相睇,唔多夠

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-25 08:59 PM 發表 查看引用來源
返工鞋仔爛咗,頭先收工去咗銀座買新鞋,又係益下啲咸濕sales仔既時候嚟啊,揀好對鞋仔搵個位之餘當然要搵個幸運兒先,哈哈。。。佢喺我面前踎低就即刻有得派彩喇:smile_o12:, ...
你下次坐巴士,叫我一齊可以嗎?

我都係咁上下時間去到尖沙咀,但都唔見靚女既

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-25 08:59 PM 發表 查看引用來源
返工鞋仔爛咗,頭先收工去咗銀座買新鞋,又係益下啲咸濕sales仔既時候嚟啊,揀好對鞋仔搵個位之餘當然要搵個幸運兒先,哈哈。。。佢喺我面前踎低就即刻有得派彩喇:smile_o12:, ...
係銀座叫我陪你去買嘛....

引用:
番左黎就好啦。。我鐘意睇你d文呀

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-1-22 11:18 AM 發表 查看引用來源
大家我好耐無上嚟喇,有無想起珍妮啊:smile_13:

小妹呢排真係忙到顛,真係無哂啲私人時間時間玩,
話說我而家每朝都要搭西鐵出尖沙咀番工,如果有幸既話8點左右會遇見我,
每朝果段時段都係預左架車 ...
點解珍妮妹唔係去屯門方向😭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆