上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.2k

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-23 12:54 PM 發表 查看引用來源

係呀發燒...唔知做咩手震得好勁
發燒。。飲多d 水,出下汗訓下就好,俾隻手我捉住就唔震架啦

引用:
原帖由 otistou 於 2014-9-23 01:19 PM 發表 查看引用來源
飲多d水
我會啦不過有d想嘔所以唔feel like飲水
引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-23 01:22 PM 發表 查看引用來源
嗯............pm

我知道啦,我諗都係小事啫,飲翻兩杯暖吓身應該會好d

見到你地好多pm好感動,真係人間有情啊:smile_o03:
我會聽話飲多d水睇醫生㗎啦:smile_o06:

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-23 02:12 PM 發表 查看引用來源

係囉,不如係同我一齊算啦,哈哈
如果鐘意既我鐘意一直都有d 身體接觸,拖/攬,kiss ,成日都痴住,訓果陣仲要拖住手/攬住訓
係囉,星期日入黎麻,仲有龍舟比賽睇添

師兄你好好啊,你女朋友一定好幸福:smile_o05:
諗住出文引你地點知而家比你引番轉頭點算點算
我地都見到好多大學生喺度練習,見到O即刻扮晒abc講晒英文咁:smile_o04:
見到我就即刻收皮,爆笑囉
引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-23 02:15 PM 發表 查看引用來源

發燒。。飲多d 水,出下汗訓下就好,俾隻手我捉住就唔震架啦

我食得藥多,最近加咗藥好似有反效果,隻手震到唔係...
我都數知做咩發咁高燒,可能要會幫我探熱:smile_o10:
如果今晚都唔退就要入廠㗎啦

盡量飲多少少la:smile_13:

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-23 03:22 PM 發表 查看引用來源
我地都見到好多大學生喺度練習,見到O即刻扮晒abc講晒英文咁:smile_o04:

我食得 ...
我出街係會攬住行

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-23 03:22 PM 發表 查看引用來源

我食得 ...
不過我好多年冇拍拖啦....你可以繼續出引我地架,哈哈
係引到你就唔好忍啦,出黎攬攬先,你發燒慶慶地好好攬

見到你就收皮??

你成日都要食藥??搞咩呀..唔好食咁多,好快退燒架啦

引用:
原帖由 otistou 於 2014-9-23 03:45 PM 發表 查看引用來源
我出街係會攬住行
你地會會都攬住我咁咪左擁右抱囉:smile_o05:
出街人地會妒忌我㗎喎:smile_o11:

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-23 04:42 PM 發表 查看引用來源

你地會會都攬住我咁咪左擁右抱囉:smile_o05:
出街人地會妒忌我㗎喎:smile_o11:
哈,病到傻左

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-23 04:25 PM 發表 查看引用來源

不過我好多年冇拍拖啦....你可以繼續出引我地架,哈哈
係引到你就唔好忍啦,出黎攬攬先,你發燒慶慶地好好攬

見到你就收皮??

你成日都要食藥??搞咩呀..唔好食咁多,好快退燒架啦
無理由喎...已經想成家立業唔想玩玩吓?結婚無免費幫你做mc!
發燒你都攬,傳染點算!! 你地都要小心身體啊

我一嚟到就攬住佢,d女仔仲唔死心咩

係呀,之前都提過我癲㗎嘛,唔食藥會危害大家安全㗎...
希望真係快d好番啦...

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-23 04:55 PM 發表 查看引用來源

無理由喎...已經想成家立業唔想玩玩吓?結婚無免費幫你做mc!
發燒你都攬,傳染點算!! 你地都要小心身體啊

我一嚟到就攬住佢,d女仔仲唔死心咩

係呀,之前都提過我癲㗎嘛,唔食藥會危害大 ...
我身體幾好,極少發燒,咁大個睇醫生應該十次內,好多年冇病

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆