上一頁下一頁
發新話題

(P.33連續4篇大結局)(更新P15.27,28相)不可能一起的他p.10.12.19.21.25

收藏  |  訂閱
526  118.4k

<終歸 SP >

屈蛇過後.你再次人間蒸發,我想極都唔明自己做錯咩,或者一直都係自己一相情願.
2星期過後.我放完大假.我想搵你一次.
可惜得O既回覆係.〔你好煩.唔好再搵我〕
當下.我就知到你係一個食家.扮青頭,扼HIA吊所有我諗到唔好O既詞語都講曬出來...
但心..很痛..實實在在的痛..

幸好工作幫我減少一點痛..
而有一晚,跟幾個朋友...聚會..迎面而來的.是你.和你女朋友
我當場呆左..心跳快到唔洗形容.緊張,生氣,憤怒.10多種情緒
拖.我拍得少..2.3次.但呢種感覺.2年後的今天.我還記得

我地四目交頭...從你眼神.我見到你有好多野想同我講.

2天過後..我的好勝心.不甘心.速使我發個SMS比你
因為WHATSAPP.WECHAT你都封鎖左我

[ 做唔成情人,做另類朋友,好嗎?].我打著

心想…..沒有回覆就死心了..
不下一回....他回覆我
[開緊會.一陣傾]

我當下.見他還在緊我肯回覆我..我很開心..

我等WHATSAPP返我
[終於,解封我啦咩!]
{我無扼過你………}
[咁你又話你冇女朋友]
{我識你個時..我地真係冷戰緊..呢排.我地一齊返}
當下.我終於明白.點解你若即若離….原來你一直利用我ZIP時間
[咁你又話自己係第一次.係處男!]
{呢個我真係冇扼你我真係第一次,,,我女朋友係基督教.我地唔可以有婚前性行為}

當天.佢講咩我都信因為.我中意左你..我唔想你離開我,我唔想你唔理我!

[…..我地做SP …]

就係呢一句……….開始了我地之間的秘密關係
言而.,你堅持你甚麼都唔識...

當晚.你答應我見面..
所以我再次等你到零晨1點..(平時我11點就訓)

你接左我去澳門比較遠O既地方.
食燒烤...當晚,我地好似好陌生,又好熟悉.
你沒有對我不規律...可能你知你欠我.但我,早已原諒你

係車的後坐,我地食野.傾計.但我唔滿足,我想占有你.食你.就係依家
我擦擦嘴巴後就錫左埋你到.
你完全冇預備O既情況下,我同你濕吻...一個我機待很久的雙唇
[我好掛住你你唔好唔理我]
一邊錫一邊講我想講O既野…..而你.好似好內疚咁輕吻我
{我都好掛住你}
女人…..就係咁易哄….

KISS 我唔滿足..我想要更多……]
我將你既手放係我胸部..示意你搓我..
搓我唔係好大.但你覺得足夠O既胸,
嘴同手都冇停過.

我話不如試下車震..我地2個都未試過
雖然人唔多..但條街都幾光..
見你怕怕羞羞個樣….知你唔係好夠膽..

咁我地係車上面..你繼續幫我用手..
我一直享受住….
你再次刺激我小核….
很快..我高潮了

我係你耳邊細細聲講……
[我要成為你最重要O既女人]
從呢一晚…..我沉船了…..

車震

真係沉船了:smile_o04:

洗唔洗幫吓你呀:smile_o10:
引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-15 01:51 PM 發表 查看引用來源

係咩..我都想試下TIM...哈

引用:
原帖由 kaka01 於 2014-6-15 02:39 PM 發表 查看引用來源
真係沉船了:smile_o04:
好耐啦...

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-15 03:06 PM 發表 查看引用來源

好耐啦...
唉~~唔值得沉係咁既男人度姐

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-15 13:51 發表 查看引用來源

吹完..我飲左..:smile_o14:
飲都得..睇你冰火幾多鑊啦..唔會飲到成肚水..

引用:
原帖由 yukikazeleo 於 2014-6-15 03:13 PM 發表 查看引用來源

飲都得..睇你冰火幾多鑊啦..唔會飲到成肚水..
哈哈..個晚真係飲水都飲飽:smile_o05:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-15 03:18 PM 發表 查看引用來源

哈哈..個晚真係飲水都飲飽:smile_o05:
玩左好多次?

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-15 03:06 PM 發表 查看引用來源

好耐啦...
都係O既
我都沉過落一個女人度
最後先發現比人玩緊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆