上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

回覆 287# 的帖子

其實出得黎玩, 多數唔會同人lick pussy.....會用手...

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-1 10:17 AM 發表 查看引用來源

I understand what you mean. Those people do extreme things to make them feel excited and alive, and normal sexual act can no longer satisfy them.

But you got one thing wrong. Here females saw t ...
fucker is the top

可唔可以幫我問下佢用邊隻春藥?

引用:
原帖由 lttk 於 2013-1-1 02:50 PM 發表 查看引用來源
其實出得黎玩, 多數唔會同人lick pussy.....會用手...
男人叫雞當然唔會舔佢,但去玩良家就會;而女人叫鴨則相反,會要佢舔黎取悅自己,同男人叫雞要佢吹一樣。

引用:
原帖由 couplelover 於 2013-1-1 11:55 AM 發表 查看引用來源
今晚同唔同老公做愛呀?

激死,佢宿酒未請唔舒服早訓,只係同仔仔係電視睇倒數。不過聽佢話大陸有張合約有問題,見我同亞寶熟叫我多D同佢去shopping,試下叫佢係周總度幫下口,所以即使佢返左黎我有借口找亞寶去玩。  

華叔一早text我happy new year,叫我去打麻雀.真煩.

飲大兩杯就同人打真軍嫁啦~
我D鬼同事飲大左攪泰妹都夠膽唔帶套
Swingers party呢家野緊係要帶套, 一個做錯事成group一镬熟 (連累埋家人)
貪一時之爽唔值得

華叔出手啦~~

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-1 09:18 PM 發表 查看引用來源

激死,佢宿酒未請唔舒服早訓,只係同仔仔係電視睇倒數。不過聽佢話大陸有張合約有問題,見我同亞寶熟叫我多D同佢去shopping,試下叫佢係周總度幫下口,所以即使佢返左黎我有借口找亞寶去玩。  

華叔一早text我ha ...
早晨~~
你做緊咩呢?

睇黎你分分鐘同佢隻佬上床黎解決問題.....

照咁計....其實你都係跟3個男人有過關係...對嗎?

hot MILF lol

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-1 09:18 PM 發表 查看引用來源

華叔一早text我ha ...
Haha...妳已經抗拒唔到由性帶嚟嘅喜愉啦:smile_40:

靚太,新一年祝你身體健康,出入平安!support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆