上一頁下一頁
發新話題

Sabrina出牆記(續) - 24/1/2013 updated p.20

收藏  |  訂閱
309  79.8k

妳心情好才寫

期待Ing

引用:
原帖由 MsSabrina 於 2013-1-25 12:29 AM 發表 查看引用來源
^_^好嘅

樓主,每個人都總有些缺憾,才是美.
那人討妳歡心卻可能不受妳控制,那人是大悶蛋但可能最能令妳放心.

睇到你同老公做愛,感受到你既唔開心,其實你老公知唔知你感受?
有無同佢講過?
希望你唔係為感情事而唔開心

真係吸引

引用:
原帖由 MsSabrina 於 2013-1-25 10:07 AM 發表 查看引用來源

我老公有d潔癖。例如佢用完手指撩我,佢會不自覺抹落床單度。又例如每次做完之後,唔理用唔用套,佢都會去廁所抹一抹先再上床。

佢之所以唔咀我,完全因為我我含完佢,佢覺得我個口會污糟,所以唔會掂我個咀。 ...
叫你老公睇多dAV,從中領略不少,或者你直接同佢講AV男優也豁出去才令女方進入狀態,祝你們性生活愉快

引用:
原帖由 bl2012 於 2013-1-28 01:26 PM 發表 查看引用來源叫你老公睇多dAV,從中領略不少,或者你直接同佢講AV男優也豁出去才令女方進入狀態,祝你們性生活愉快
好明顯佢老公對sex方面冇咩大興趣,又點會睇咸片呢
我對你近期既事都好有興趣,但都等你有心情先寫啦,take care

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2013-1-29 12:02 AM 發表 查看引用來源
我對你近期既事都好有興趣,但都等你有心情先寫啦,take care

佢丈夫又不似對性事無興趣,今次去旅行,一和小孩子分房,立即把握和樓主做,不過正如樓主要曾經寫過,她丈夫只為滿足自己而做,又或者以為沿用一向做愛方式可以滿足樓主,他太保守,又有潔癖,樓主趁他射完再含,咁益佢也不懂珍惜,唉!

引用:
原帖由 MsSabrina 於 2013-1-24 05:24 PM 發表 查看引用來源
(十六)

[注:這是一年前的事,不是剛剛過去的假期]

又是理智與慾望的交戰。我當然理解要在節日與節日之間要偷幾天出來,真的真的很難,但又忍不住設想種種可行的謊言。郭先生天天催促,還不停提出意見。當時, ...
妳幾時有心情寫,我都係妳fans:smile_o09:

引用:
原帖由 MsSabrina 於 2013-1-25 10:07 AM 發表 查看引用來源

我老公有d潔癖。例如佢用完手指撩我,佢會不自覺抹落床單度。又例如每次做完之後,唔理用唔用套,佢都會去廁所抹一抹先再上床。

佢之所以唔咀我,完全因為我我含完佢,佢覺得我個口會污糟,所以唔會掂我個咀。 ...
我真係覺得妳老公不解溫柔

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2013-1-29 12:02 AM 發表 查看引用來源

我都係關心妳近期生活如何 :smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆