上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  465.0k

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-10-17 04:44 PM 發表 查看引用來源
喂!你…………要唔要整下你個……………名

點解呢?我吾明白tim

引用:
原帖由 巡此王 於 2012-10-17 05:36 PM 發表 查看引用來源
其實大家唔駛討論誰對誰錯,外人好難找到答案,上到來記住輕鬆過一日:smile_o06:
concur,just for fun,nothing serious:smile_o13::smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-17 05:59 PM 發表 查看引用來源
有次我真的忍受不了,我決定約她出來.......................

當我想約她時,講真我考慮了很久才作出這個打算,她實在太厲害,如果說性慾是由0-10分計算,我同太太一起時是2分,

跟A小姐認識變了3分,打破格局去到6分 ...
樓主嘅性慾測量表如果套用在我先生身上,佢是長期處於0分與負數之間:smile_42:……而套用於我身上呢就…………:smile_44::smile_44::smile_44:

樓主如果可以將你對a小姐的慾望轉移到太太身上,其實真係好難得,但我想知道你在床上會否幻想太太就是a小姐,所以你先會性慾高漲?:smile_41::smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-17 10:13 PM 發表 查看引用來源點解呢?我吾明白tim
佢係第二個區玩既名卦

睇完啦......鬆弟.....又要等你update啦:smile_o12:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-17 10:24 PM 發表 查看引用來源樓主嘅性慾測量表如果套用在我先生身上,佢是長期處於0分與負數之間:smile_42:……而套用於我身上呢就…………:smile_44::smile_44::smile_44:樓主如果可以將你對a小姐的慾望轉移到太太身上,其實真 ...
哈哈~~套係我身上都:smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2012-10-17 06:07 PM 發表 查看引用來源

多謝分享,a小姐確係改變咗你唔小
其實sex係技巧佔三分
另外7分係取決於心態

我覺得人嘅腦就係最有用的性器官,性慾的來源

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-17 06:16 PM 發表 查看引用來源

識左佢先知女性需要甚麼,自己對性實在太窮乏,最重要無用心去做
你自己知道自己不足已經很好,很多時我們只會怪責對方的不是。:smile_39:

你是一個好男人

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2012-10-17 06:19 PM 發表 查看引用來源

good,你講出重點,應該更去心去了解女性,女性著重心理更多於生理

女性過左三十五歲,心理和生理同樣重要(個人經驗之談):smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 巡此王 於 2012-10-17 10:27 PM 發表 查看引用來源
睇完啦......鬆弟.....又要等你update啦:smile_o12:
樓主現在性慾指數可能高企,很busy ar

得番d雙面人係呢度傾計咋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆