上一頁下一頁
發新話題

小女人日記 -- 響公園enjoy 大自然 P.37 +38

收藏  |  訂閱
634  282.6k

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-26 09:16 AM 發表 查看引用來源

佢肯我都唔肯啦!3P/4P係我開心想做,咁同做雞有Mud分別啊?我覺得如果我肯,最後一定為依件事嘈!因為not pleasure.

totally agree

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-25 03:48 PM 發表 查看引用來源
我跟左老公來北京出差,反正hotel公司比左
加張機票咪跟住來玩下lor....
北京天氣真的很不好,又干又熱  
同上海好唔一樣,地方好大...人比較老土...就系無上海好系啦。。。

以前都來過北京,所以什麽天 ...
what happen next after u met your hubby and boss ?

引用:
原帖由 792 於 2012-6-26 09:59 AM 發表 查看引用來源
我各得小心面對這個問題好啲,一開始你老公提出玩3,4P.以男人各度看跟本係妳老公想食人老婆,所以兩個男人夾計去同妳做,妳由唔同意,到妳玩過後各得幾正,所以妳才會各得係大家理解過後才玩這個遊戲,如果有日妳老公 ...
i agree with 792 too
becareful

多謝!!
引用:
原帖由 hongkongken 於 2012-6-26 01:30 PM 發表 查看引用來源

i agree with 792 too
becareful

等妳出酒店POST...支持先...:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

如果有相睇下就好囉...:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 792 於 2012-6-26 09:59 AM 發表 查看引用來源
我各得小心面對這個問題好啲,一開始你老公提出玩3,4P.以男人各度看跟本係妳老公想食人老婆,所以兩個男人夾計去同妳做,妳由唔同意,到妳玩過後各得幾正,所以妳才會各得係大家理解過後才玩這個遊戲,如果有日妳老公 ...
非常多謝你關心,同我分析咁多!!我100%明白你講MUD。我會保護自己的!

引用:
原帖由 792 於 2012-6-26 01:44 PM 發表 查看引用來源
多謝!!

Thank you both!  Grateful for your thoughts!  Really!!

:smile_o12:唔洗客氣:smile_40::smile_o09:
引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-26 02:35 PM 發表 查看引用來源

Thank you both!  Grateful for your thoughts!  Really!!

自己喜歡就無問題:smile_o05:,備人顯計就唔同了:smile_o03:
引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-26 02:33 PM 發表 查看引用來源

非常多謝你關心,同我分析咁多!!我100%明白你講MUD。我會保護自己的!

引用:
原帖由 792 於 2012-6-26 02:58 PM 發表 查看引用來源
自己喜歡就無問題:smile_o05:,備人顯計就唔同了:smile_o03:

係啊!一線之差!唔帶Bra同露linlin都係我自願的。Honey老闆唔靓仔,唔順眼,我好難會。 不過其實.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆