上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.5k

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-15 05:48 PM 發表 查看引用來源
嘩~ 睇到sexy 姐你個report 都好正呀!! 等緊你既update 呀 :smile_30:
哼!!!!你都覺得我條仔好正定係覺得我條t-back sexy先?下?:smile_o05::smile_o05::smile_o05::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 lowBBling 於 2011-2-15 09:15 PM 發表 查看引用來源

haha^^my guess is a must la, valentines wo
i will learn anything u say ;)
哈,真係底比個讚好你先得,學惹咁快,又知道晒你亞姐我下一步想點.........犀利犀利!!!!:smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-15 09:27 PM 發表 查看引用來源

哼!!!!你都覺得我條仔好正定係覺得我條t-back sexy先?下?:smile_o05::smile_o05::smile_o05::smile_o12::smile_o12:
ofcourse both la :smile_o10: :smile_o10::smile_o13:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-15 09:29 PM 發表 查看引用來源

哈,真係底比個讚好你先得,學惹咁快,又知道晒你亞姐我下一步想點.........犀利犀利!!!!:smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12:
u are the one who is teaching me ma~~~

回覆 301# 的帖子

哈~梗係仔同t-back 正啦~
等緊跟你學野呀! sexy 姐~ 快d 開多個post 黎出report啦~

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-15 09:27 PM 發表 查看引用來源

哈~梗係仔同t-back 正啦~
等緊跟你學野呀! sexy 姐~ 快d 開多個post 黎出report啦~

個post吸引.  Thanks.

我要背肌照...

引用:
原帖由 meekin 於 2011-2-17 08:52 AM 發表 查看引用來源
我要背肌照...
背肌照喎,劉主,有無嗟?下?耶............快d喇!:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o12:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-15 04:06 PM 發表 查看引用來源
.................聽到開門聲喇.............特登較暗晒d燈先,等佢一入黎就黑猛猛 "老婆仔,老婆仔..........???":')
跟住我係佢後面一惹攬實佢,再用對35B愛美神飛彈幫佢做back massage,雙手就伸去前面幫佢兩塊 ...
唔...........入到浴室啦,例牌就一定係互相幫對方搽番,honey就最鍾意用搽滿番既手指插入我下面,插完前又插後,不停係下面遊阿遊阿咁,我投晒降喇,唔好咁啦,好衰袈...........咁我就會幫佢吹啦,shushu shu shu jap jap又黎過,平時呢,我會吹到佢爆等佢happy佐一次先袈,不過今晚唔吹爆先,一間先,因為準備佐份特別禮物比佢...........:smile_o10: 乜呢咁?

哼,浴室之後就緊係到床啦,佢用佢雙麒麟臂一惹好粗暴咁定我上張king's size床,哇...........超鍾意佢咁粗獷咁man咁強暴咁對我.........:smile_o05: 一落床我就即刻v起對長長白白淨無毛又滑溜溜既腳先,呢,你地有無體上年亞姐?最後個環節未叫最後幾強一齊係張殊擺個sexy pose既?係啦,就係咁樣啦:smile_o05: honey話我sexy就係咁,佢一見到就起碼要奶翻半粒鐘袈喇:smile_o05: 佢話咁樣望落去我隻一線鮑鮑就最引人入性喎............哦.........哦哦........唔好,好,啦,好鬼....舒舒......服啊!!!:smile_o05: 佢條真係犀利到暈,伸到最入都得喎,咀唇又係到啜啜啜咁,又輕咬下鮑鮑邊咁,哇!!! 就係咁樣我咁實佢個頭就已經黎佐我今晚既第一次喇!!:smile_o12: 跟住先係最精彩部份...................to be continued:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆