上一頁下一頁
發新話題

俾sp搞到張床濕晒...#170 25/1 update

收藏  |  訂閱
595  43.1k

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-1-28 01:24 AM 發表 查看引用來源

雀雀好似嬲左我地bor, 平時好少咁早off :smile_o10:
真係無你咁小氣,我不嬲到咁早瞓架啦…你都唔關心我,無睇我啲貼…:smile_o04: :smile_o12: :smile_o16: :smile_o02: :smile_55: :smile_47:

Thank for sharing

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 12:30 AM 發表 查看引用來源

乜....蕃茄仔係TAMAMA咩...:smile_o10::smile_o10:
係唔係太博愛記錯左丫~~
雀雀你好捨得丫~~真係羨慕雀雀D女女:smile_o06::smile_o06:
唔係捨唔捨得既問題,做得我既雀仔女女,寧願自己洗少啲,都要比最既佢,咁先叫做鍚同愛痳!唔係淨係係樹淨係識卜佢就係鍚佢架痳,你話岩唔岩呀…

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-1-28 01:02 AM 發表 查看引用來源

babe!!! 一語中的呀!!
我get 到你講咩XD
babe 講咩呀!我 get 唔到喎!淨係想 get Ta Ta 妹你咋`......

早呀各位.....
早呀大鳥兄, 早呀8掛妹, 早呀tamama~~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-28 09:10 AM 發表 查看引用來源

唔係捨唔捨得既問題,做得我既雀仔女女,寧願自己洗少啲,都要比最既佢,咁先叫做鍚同愛痳!唔係淨係係樹淨係識卜佢就係鍚佢架痳,你話岩唔岩呀…
傻瓜~~雀雀唔好嬲啦><

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-28 09:17 AM 發表 查看引用來源
早呀各位.....
早丫~~車哥哥^^

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-28 09:17 AM 發表 查看引用來源
早呀各位.....
早晨!車哥,ta ta 妹,8 妹仔﹐

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 09:47 AM 發表 查看引用來源

傻瓜~~雀雀唔好嬲啦><

我似咁小氣咩!你鍚番我吖~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 09:48 AM 發表 查看引用來源

早丫~~車哥哥^^

早呀8 掛妹.....妳d 相真係叫車仔每朝都同妳敬禮.....hahaha.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆