上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  74.2k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-20 11:09 PM 發表 查看引用來源
心.....真的很想跟她一起......一生一世........
我...............還............可以選擇..........不愛江山........愛美人..........
見步行步啦!   又吾係到最後決定時候

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-21 11:15 AM 發表 查看引用來源
早上好
失左蹤..去左滾呀:smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-21 11:16 AM 發表 查看引用來源
佢屋企真係相當窮困果隻...我睇到都好upset...知道上面有好多窮苦既人,看多左你會變得麻痺...但當一個你認識的就在你旁邊心裡也會有酸酸的感覺.....你上次給的建房費我覺得是給得好,花得來...最重要的是大大改善了她 ...
有冇睇天水圍2 各位去睇吓:smile_15:

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-21 11:20 AM 發表 查看引用來源

咪轉西鐵咯,我系MARCO POLO度
行死

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-21 11:24 AM 發表 查看引用來源
半夜起身疴尿...小心d!:smile_38:  你跌左落去.....我放棄救援:smile_39:
要搵,智利挖洞隊

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-21 11:36 發表 查看引用來源

有冇睇天水圍2 各位去睇吓:smile_15:
第一集已經好悶喇

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-21 11:40 發表 查看引用來源

行死
系呀
本來打算系MK打的,但肯定塞車,所以咪西鐵咯

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-21 11:47 AM 發表 查看引用來源

第一集已經好悶喇
完全不同.......啱晒我地看....同條女回鄉個PART啱晒高總看:smile_15:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-10-21 11:42 AM 發表 查看引用來源

要搵,智利挖洞隊

我識個貪靚港女有次返鄉下去茅廁....上面兩塊踏板中間有個窿果種...突然塊板斷左,她一隻腳跌左落去...她爬番上泥第一句說話係....隻腳我吾要啦!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-21 11:24 AM 發表 查看引用來源
半夜起身疴尿...小心d!:smile_38:  你跌左落去.....我放棄救援:smile_39:
呢個真係要好小心...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆