上一頁下一頁
發新話題

好餓呀.. .(相已delete*)

收藏  |  訂閱
426  32.0k

引用:
原帖由 yumidmid 於 2010-8-21 04:26 PM 發表 查看引用來源
差唔多日日都diy...就算唔係日日都隔日... .
有時lunch食完飯都忍唔住要diy一次...
睇到個版度大家都咁多姿多彩...
好羨慕牙真係><

btw...
尋日係happy friday.. .尋晚坐tram返屋企既時候...
戈陣都11點幾12 ...
讚左你身材先喇
夾晒波咁仲唔掂咩
事業線出晒黎呀
D淫水想幫你奶晒佢添呀咁鬼正
你咁忍到既個時?冇啦啦俾人搞high晒仲唔即係含爆佢咩
條友擺明想借醉搵食喇洩底晒呀你
下次出post再支持你呀:smile_o09: :smile_o06:

引用:
原帖由 yumidmid 於 2010-8-22 12:35 PM 發表 查看引用來源

我頭先先諗住呢...見到邊個有0係個POST度留言既...就揀返佢地啦....
點知一個都冇囉:smile_o02:
好嬲牙!!!
佢地都淨係PM人..唔0係人地個POST度留言架囉>
我本來想pm你..諗諗下你pm都爆晒..決定追post..

引用:
原帖由 yumidmid 於 2010-8-22 02:58 PM 發表 查看引用來源

大拿拿放左2張架喇~~~好多架喇已經~~~~~
做人唔可以咁貪心架啵!!
但人係貪心既動物

身材好引人 lol
澳洲早上了, 早晨!

thanks for sharing

HAHA~~~
到最後我係冇做功課架嘻嘻!!!~~~~
早晨牙咁多位~~~
我放lunch la~~~~~~

引用:
原帖由 yumidmid 於 2010-8-23 10:17 AM 發表
HAHA~~~
早晨牙咁多位~~~
恭喜恭喜

引用:
原帖由 yumidmid 於 2010-8-23 10:17 AM 發表 查看引用來源
HAHA~~~
早晨牙咁多位~~~
早晨呀!!!冇做功課...哈哈
咁早放lunch ge~

引用:
原帖由 michealwave 於 2010-8-23 10:30 AM 發表 查看引用來源

恭喜恭喜
恭喜我冇做功課定係食lunch先~~~~~:smile_o02:

引用:
原帖由 spfoxyac 於 2010-8-23 10:32 AM 發表 查看引用來源

早晨呀!!!冇做功課...哈哈
咁早放lunch ge~
唔早la~~我呢邊12點幾喇...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆