上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  51.6k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 02:28 PM 發表 查看引用來源

係5係要取消左去
:smile_o01: 撥咗出去嘅水啦~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 02:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 撥咗出去嘅水啦~~
收唔返,,,,shit~:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 02:49 PM 發表 查看引用來源

收唔返,,,,shit~:smile_o03:
係呀~~所以你都係去沉啦~~:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 02:52 PM 發表 查看引用來源

係呀~~所以你都係去沉啦~~:smile_o01:
船都上唔到呀...我要沉都冇得沉啦:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 02:53 PM 發表 查看引用來源

船都上唔到呀...我要沉都冇得沉啦:smile_o03:
:smile_o01:咁咪揾過第條船囉~~咪講過你知嘅~~左手唔好信右手麻~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 03:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01:咁咪揾過第條船囉~~咪講過你知嘅~~左手唔好信右手麻~~
搵唔到第2條船正過呢條船呀嘛...我又係第1次搭船...係沉得快D架啦...:smile_o03:
咩左手唔好信右手?

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 03:45 PM 發表 查看引用來源

搵唔到第2條船正過呢條船呀嘛...我又係第1次搭船...係沉得快D架啦...:smile_o03:
咩左手唔好信右手?
即係連你自己依家嘅feel都唔好信呀~~:smile_o08:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 03:49 PM 發表 查看引用來源

即係連你自己依家嘅feel都唔好信呀~~:smile_o08:
點解呢???:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 03:50 PM 發表 查看引用來源

點解呢???:smile_o03:
人有感情思想~~ 不過人受外界刺激~~體內就產生反應~~自己可以感覺到~~但控制唔到架~~:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 03:55 PM 發表 查看引用來源

人有感情思想~~ 不過人受外界刺激~~體內就產生反應~~自己可以感覺到~~但控制唔到架~~:smile_o01:
無時無刻都會諗起...真係控制唔到...解決方法得一個...就係去見佢...見到就唔會再諗...但係當一離開冇耐...重係HK火車上面...屋企都未返到...就已經開始又諗過....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆