上一頁下一頁
發新話題

~覺得自己真係好衰女~

收藏  |  訂閱
508  51.4k

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 02:38 PM 發表 查看引用來源
緊係有啦,如果唔係睇住d血流出黎好變態~:smile_19:
有水再加上m黎流血...咁玩好易比細菌入到你陰道搞到你發炎

回覆 301# 的帖子

呀~你搞到我而家都驚驚地tim~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 02:46 PM 發表 查看引用來源
哈~我都係小事者,我個post都冇咩sex既,只係打上黎,大家討論下,打左出黎,自己內心會好過d咁者~:smile_35:

我總係覺得做愛係兩個人既事,洩露少少都okay,但係多得制,就好似除曬自己d衫俾人睇咁,同埋我唔太記 ...
我出POST都唔會太打D細節出黎 好似作文咁咩

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 02:51 PM 發表 查看引用來源
呀~你搞到我而家都驚驚地tim~
=.="我無搞到你...
    我係提下你JA.:smile_o14:

你咁講我真係怕比人眼紅我咋:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

回覆 304# 的帖子

哈~傻啦,你咁多女,我呢d你邊睇得上眼,我又唔玩按摩捧既~

回覆 303# 的帖子

d人好勁架,對話啦,個時做咩動作都記得好清楚,我唔得架~我個時已經只係知道正﹑好正﹑爆正咁~hehe~好似好懶咁~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 03:05 PM 發表 查看引用來源
哈~傻啦,你咁多女,我呢d你邊睇得上眼,我又唔玩按摩捧既~
可能你玩完會上癮都唔定..
  再講女..ok夠食..上黎都係學下情趣野

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 03:07 PM 發表 查看引用來源
d人好勁架,對話啦,個時做咩動作都記得好清楚,我唔得架~我個時已經只係知道正﹑好正﹑爆正咁~hehe~好似好懶咁~
唔詳盡唔吸引...不過我無咁好耐性去諗細節

回覆 307# 的帖子

唔~我唔鐘意俾d冒牌野出入我身體架~溫度同質感都唔同,要既,就要最好~

回覆 308# 的帖子

我係唔記得,全心全意去enjoy~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆