上一頁下一頁
發新話題

星期六同男朋友仔... (加新相 #1)

收藏  |  訂閱
326  52.6k

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-10-17 10:57 AM 發表 查看引用來源

太大啦... 我唔想要, 男朋友仔都唔鍾意. 不過我知男人大部份都想同條女攪野個時個波可以搖下搖下...

我就無咁大啦... 唉...
見你身型都算瘦
我覺得剛剛好就夠
太大反而會好怪,唔arm比例

引用:
原帖由 聖人強 於 2009-10-17 11:00 發表 查看引用來源

見你身型都算瘦
我覺得剛剛好就夠
太大反而會好怪,唔arm比例
個個女仔都話自己唔夠瘦. 我都係. 不過我都okay覺我自己個胸同pat都合比例. 唔會話太大太細.

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-10-17 09:57 AM 發表

太大啦... 我唔想要, 男朋友仔都唔鍾意. 不過我知男人大部份都想同條女攪野個時個波可以搖下搖下...

我就無咁大啦... 唉...
好鬼衰,講仲曬男人心意:smile_o05:

其實大又點! 最緊要有手感就OK啦.

引用:
原帖由 kiss.baby 於 2009-10-17 11:05 發表 查看引用來源

好鬼衰,講仲曬男人心意:smile_o05:

其實大又點! 最緊要有手感就OK啦.
車, 我男朋友仔都係男人黎架... 點會唔知我...

我都叫做有0的既, 都可以小搖, 不過要用狗仔先有效果.

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-10-17 10:04 AM 發表

個個女仔都話自己唔夠瘦. 我都係. 不過我都okay覺我自己個胸同pat都合比例. 唔會話太大太細.
arm 比例就得啦.

我係男仔都唔鐘意太大,中等就OK,大過頭好像西瓜咁.

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-10-17 10:50 AM 發表 查看引用來源

留言呀嘛, 我一出黎會睇同覆你地架...

你今日要返工嘛 ?
:smile_o08: 要架,轉頭仲要去開會添

引用:
原帖由 kiss.baby 於 2009-10-17 10:52 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 樓主係唔係好想像瑤瑤咁大?
咁又唔駛, C左右 我已經好滿足

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-17 01:22 PM 發表 查看引用來源

咁又唔駛, C左右 我已經好滿足
:smile_o05: 妳終於出現啦

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-10-17 01:24 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 妳終於出現啦
lol,始終係人地個 post 費事出現得咁密喇 :smile_o01:

有冇多d 相先:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆