上一頁下一頁
發新話題

R's 10月CP有錢佬,三歲幾新翼唱k花酒團(詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  40.4k

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-9-10 18:58 發表 查看引用來源

宜家係有錢佬HEA一hea, 之後過+2....呢幾日唔知咩事, 什麼自由門, u95都上唔到, 連在線proxy都唔得....卒之要用比錢既proxy server先上到.....sorry all man....:smile_13:
上到就 ok 啦 , 比小D錢都唔得..您幾時東山再起呀..團長...:smile_45:

又過左十二點
又係時候推一推

又係時候推一推:smile_27:

晨光第二線.......早上六點鐘啦:smile_38: .....出來同大家講早晨!!:smile_15:

上 午 6 時 , 氣 溫 27 度 , 相 對 濕 度 百 分 之 86 。

今 日 天 氣 預 測 : 大 致 多 雲 , 有 零 散 驟 雨 。 最 高 氣 溫 約 31 度 。 吹 清 勁 偏 東 風 , 初 時 離 岸 海 域 及 高 地 間 中 吹 強 風 , 海 面 有 湧 浪 。

請 注 意 : 一 號 戒 備 信 號 , 現 正 生 效 。在 上 午 6 時 , 熱 帶 風 暴 彩 虹 集 結 在 香 港 之 西 南 約 490 公 里 , 即 在 北 緯 19.7 度 , 東 經 110.4 度 附 近 , 預 料 向 西 移 動 , 時 速 約 16 公 里 , 橫 過 海 南 島 。

本來想打尖! :smile_13:

晨光第二線,你有冇咁早呀? :smile_27:

晨光第一線,你今日做咩呀! :smile_41:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-11 06:09 AM 發表 查看引用來源
本來想打尖! :smile_13:

晨光第二線,你有冇咁早呀? :smile_27:

昨日被你打了尖......今日當然早啦!!!:smile_30:.....仲送埋個天氣報導添!!!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-11 06:09 AM 發表 查看引用來源
今日懷著興奮星期五偷跳心情既晨光第一線當然係開心到唔願起身啦:smile_39:

嘩!重有師兄未瞓呀!:smile_14:

剛睇完D台其他師兄D自駕旅遊報告:smile_o12: ,出現幫手一推,我都要瞓啦:smile_19: 。

9月11日(星期五)27 C90%

晨光第一線.........又一個星期了 :smile_34:

死火...遲到:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆