上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第23回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  26.4k

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-30 03:40 PM 發表 查看引用來源

好快習慣架喇...佢地都改晒口啦:smile_o13:
除左個A餐:smile_22:
我唔制~ 我要做最特別既一個

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:40 PM 發表 查看引用來源

係呀....比足面你同tiger 呀...山長水遠咁入黎呀
真有"非屎"
係邊道過嚟呀?

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-30 03:40 PM 發表 查看引用來源

好快習慣架喇...佢地都改晒口啦:smile_o13:
除左個A餐:smile_22:
講我baby 壞話:smile_22:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:41 PM 發表 查看引用來源

咁又係....排265B囉...都唔係差好多時間架咋
265b我搭過, 出旺角架嘛

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:42 PM 發表 查看引用來源

我既外表都好吸引人o個下先死嘛, 都唔知佢地係因為我既外表而愛上我, 定係因為愛我而愛我

:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:
我絕對成應..我係比你索爆既外表所吸引~:smile_o05: :smile_o13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:43 PM 發表 查看引用來源

講我baby 壞話:smile_22:
5得咩

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-30 03:41 PM 發表 查看引用來源

我都喜歡慢慢飲~:smile_o13: :smile_o13: 吹2句..飲2杯...好事好事
我地又好夾架o者:smile_o05:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:42 PM 發表 查看引用來源

我既外表都好吸引人o個下先死嘛, 都唔知佢地係因為我既外表而愛上我, 定係因為愛我而愛我

:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:
我一定唔係, 我係因為 你就係你

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-30 03:41 PM 發表 查看引用來源

你睇我對你地幾好
唔駛睇....我地feel 到既

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:44 PM 發表 查看引用來源

我地又好夾架o者:smile_o05:
:smile_o05: :smile_o05: 聽晚甘多人..睇黎我要著番肆正少少先得...:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆