上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  27.0k

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-29 11:24 發表 查看引用來源

好呀...多D黎探我^^ 我第日請你飲ZERO:smile_o05:
點解飲 zero 既 ? ?:smile_o10:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-29 11:08 AM 發表 查看引用來源

咁又睇下比邊個氹啦...唔係個個氹都開心架嘛...人地又唔識你:smile_o05:
識唔識無所謂啦,你歡喜唔歡喜?開心唔開心呀?

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-29 11:19 發表 查看引用來源

係呀...呢度個個同我傾多幾次都知我返通宵架^^:smile_o05:
咁禾會多d入黎架la....

返工你可以上黎嗎:smile_41:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-29 11:25 AM 發表 查看引用來源

點解飲 zero 既 ? ?:smile_o10:
因為我純品,又唔識飲酒,咁咪飲ZERO囉...仲諗住同你一罐兩份飲架嘛:smile_o05:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-7-29 11:27 AM 發表 查看引用來源
識唔識無所謂啦,你歡喜唔歡喜?開心唔開心呀?
唔知啊...都無咩大感覺:smile_o08:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-29 11:29 AM 發表 查看引用來源

咁禾會多d入黎架la....

返工你可以上黎嗎:smile_41:
嘻嘻...我成日都蛇王架...:smile_o05:

good nite

各位,小妹要去瞓覺覺豬啦^^ 今晚再傾過啦:smile_o09: :smile_o13: :smile_o07:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-29 11:29 AM 發表 查看引用來源

因為我純品,又唔識飲酒,咁咪飲ZERO囉...仲諗住同你一罐兩份飲架嘛:smile_o05:
嘩,好溫馨呀

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-29 11:21 發表 查看引用來源

啟天早晨:smile_o15:   你要多d黎坐下,多d黎探我呀^^

日日黎架~有時太多人妳唔覺我黎左~

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-29 11:35 發表 查看引用來源
各位,小妹要去瞓覺覺豬啦^^ 今晚再傾過啦:smile_o09: :smile_o13: :smile_o07:

好夢~拜拜~:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆