上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 35)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.7k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-1 03:39 AM 發表 查看引用來源
我對雀仔既景仰簡直係有如滔滔江水...連綿不絕呀:smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:
都話你有病啦:smile_30:

頂唔字...要屎去瞓喇~~~早抖~yy, 小好, 煙女~~~:smile_o07: :smile_o09:

你地興甘樣玩架:smile_o04::smile_o04:
引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-1 03:43 AM 發表 查看引用來源

係呢排囉

我呢個月搵唔到佢2次喇...今日佢又唔知要過幾多日先出現:smile_13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-1 03:41 AM 發表 查看引用來源
佢搞完你又失蹤呀~~~~:smile_o01:
可能係搞緊第2個喇

早抖啦小鬼:smile_o07::smile_o07::smile_o07:
引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-1 03:43 AM 發表 查看引用來源
頂唔字...要屎去瞓喇~~~早抖~yy, 小好, 煙女~~~:smile_o07: :smile_o09:

引用:
原帖由 yy5594 於 1/7/2009 03:43 發表 查看引用來源
都話你有病啦:smile_30:
水長流病呀~~~:smile_o01: 閃人~~:smile_o13:

我都要訓啦..早抖煙女yy:smile_o07:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-1 03:43 AM 發表 查看引用來源
你地興甘樣玩架:smile_o04::smile_o04:
係佢興姐...

我同佢5年...佢一有事...就玩失蹤:smile_13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-1 03:43 AM 發表 查看引用來源
早抖老闆:smile_o07:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 1/7/2009 03:43 發表 查看引用來源

可能係搞緊第2個喇
唔好再諗佢喇...你係樹有大把朋友~~:smile_o12: 啱唔啱先~~:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆