上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.6k

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-7-5 11:25 AM 發表 查看引用來源

可能昨晚太多囡囡去,所以吸引到好多美男子泥:smile_29:
我未介紹自己...我係第區過檔...不懂規矩,多多包涵,31歲男,身高178cm,住港島區,嗜好打機,上網,開始玩gym,想大隻d,平日返夜學,都幾悶,朋友都唔得閒陪我,有冇人喜歡打籃球,我都好少打了...:smile_30:

引用:
原帖由 GucciBaby 於 2009-7-5 11:16 發表 查看引用來源
你好...小win:smile_40:
你好呀:smile_o15:
你下次用引用黎RE POST呀~人地會易睇D架:smile_o12:

引用:
原帖由 於 2009-7-5 11:23 發表 查看引用來源

哈哈,我有次釣墨魚成船人加埋釣到30幾隻到,不過炒完一碟出嚟,好似縮晒水咁,得番半碟:smile_29: :smile_29:
我地尋日個D好大隻架, 有成隻前臂咁長:smile_o06:

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-7-5 11:25 發表 查看引用來源

可能昨晚太多囡囡去,所以吸引到好多美男子泥:smile_29:
會唔會係分身呢:smile_o11:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-5 12:00 PM 發表 查看引用來源

會唔會係分身呢:smile_o11:
佢興奮過度:smile_44:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 12:02 發表 查看引用來源

佢興奮過度:smile_44:
太多女喇~引晒D仔黎:smile_o05:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 11:45 AM 發表 查看引用來源

係食飯果到有架
哦!原來係咁!

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-5 12:07 PM 發表 查看引用來源

太多女喇~引晒D仔黎:smile_o05:
引晒d墨魚黎
薯榮除衫晒命

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 12:21 發表 查看引用來源

引晒d墨魚黎
薯榮除衫晒命
哎呀~~冇影佢相添:smile_o03:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-5 12:45 PM 發表 查看引用來源

哎呀~~冇影佢相添:smile_o03:
睇真d手臂後面:smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆