上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 03:13 PM 發表 查看引用來源

有時花名同埋真實係相反架....我個fd隻八哥狗仔個名都叫 Handsome 啦 :071:
sorry...講笑..唔好嬲
哈哈,預左妳咁講啦,所以先講話唔好提:096:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:12 PM 發表 查看引用來源

死la咁...羊真係唔識游水:026: ...又好少去海灘玩ga bor..
去都係晒下太陽多ga jar wor...
我都好鐘意曬太陽..但好怕曬黑.... wf

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-28 03:04 PM 發表 查看引用來源

may be not (i'm big boy)
you d't like ?
i call you 貓不不again:096:
NO.....你都係叫貓姐啦.....

我驚左你了:028:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:13 PM 發表 查看引用來源

多謝晒你ar!!!!小龍龍~:036:
係男ge都鐘意英雄救美ga la:036: ....雖然我5係咩英雄:043:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 03:14 PM 發表 查看引用來源

估到啦,有冰冰係到,實有女同事件發生架啦:096:
狼仔又唔出黎~~你出黎我實指名要你ga~:096:
狼同羊唔係一對ga...?:026:

引用:
原帖由 kiki0325 於 2009-5-28 03:12 PM 發表 查看引用來源

我就中意做運動...
好憎行街...
睇漫畫都岩wor...
我鐘意睇d 古谷實...XDXD 佢又有新書出啦..不過未得閒睇

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-28 03:05 PM 發表 查看引用來源

我知琴日老闆好忙,訓得4粒鐘:044:
嘩.....咁厲害........
不過我估佢習慣的啦.
何況咁多人陪佢玩,
佢會好開心架

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:07 PM 發表 查看引用來源

羊都有D驚...:096:
羊都知佢有幾兇狠...:096:
羊估喵喵救唔到都仲有人會救到我掛....:023:
我估有. 放心.....

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:15 PM 發表 查看引用來源

請不要忘記~~羊羊的頭上都有一個狼頭ga bor..:096:
可能係.....調返轉呢..:096:
呢D情況男仔永遠唔會蝕底既,係我又唔怕啊:096:

妳頂住狼帽,都係羊黎之麻,我雖然食左好耐草,但係食番羊我都覺得OK A"A

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 03:15 PM 發表 查看引用來源

我都好鐘意曬太陽..但好怕曬黑.... wf
羊曬唔黑既~~唔知點解ga bor...
D fd個個都曬得好靚...係羊一個曬黎曬去都白雪雪咁low...:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆