上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  92.9k

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-20 11:24 AM 發表 查看引用來源
係ar~但估唔倒會發第2次law...
開心死開心死:023:
:041: 好夢一場

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-20 11:24 AM 發表 查看引用來源
係ar~但估唔倒會發第2次law...
開心死開心死:023:
我細個發比隻猩猩追 都發左成個月:034:

引用:
原帖由 CRU 於 2009-4-20 11:25 AM 發表 查看引用來源

我細個發比隻猩猩追 都發左成個月:034:
你果d叫惡夢...
我d果夢係大半年前我ex攬住我訓果陣發過ga~
估唔倒會再發番..仲要係一樣ga:023:

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-4-20 11:25 AM 發表 查看引用來源

:041: 好夢一場
希望唔只得一場:036:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-20 11:27 AM 發表 查看引用來源
你果d叫惡夢...
唔係呀~~都好開心ga~同佢玩捉迷藏:096:
嗯~我大約都知道啦~:097::023: 放心啦~只要認為可以實現到ge 就一定得ge~

引用:
原帖由 CRU 於 2009-4-20 11:29 AM 發表 查看引用來源

唔係呀~~都好開心ga~同佢玩捉迷藏:096:
嗯~我大約都知道啦~:097::023: 放心啦~只要認為可以實現到ge 就一定得ge~
有冇咁勁..咁都俾你估到...
但我知道一定一定唔會實現~
我仲識分咩叫夢同現實:023:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-20 11:31 AM 發表 查看引用來源

有冇咁勁..咁都俾你估到...
但我知道一定一定唔會實現~
我仲識分咩叫夢同現實:023:
夢...只要肯努力 夢就會變成唔係夢 變成可以實現到ge野~  只要你無放棄 就一定得ge

因為我都開始實現到啦~:023:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-20 11:27 AM 發表 查看引用來源
你果d叫惡夢...
:028: :028:

引用:
原帖由 CRU 於 2009-4-20 11:34 AM 發表 查看引用來源

夢...只要肯努力 夢就會變成唔係夢 變成可以實現到ge野~  只要你無放棄 就一定得ge

因為我都開始實現到啦~:023:
點d個夢係由佢開始..冇佢點變成現實:023:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-20 11:34 AM 發表 查看引用來源
:028: :028:
sally姐姐..你仲咩咁頭暈ar:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆