上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.3k

回覆 #3071 波盤預言家 的帖子

波哥~我唔係覺得低水唔抵買(我都係小賭句情)...我睇番個陣容,客隊個龍門傷左而且又係作客
睇埋上季既得失球         ~!!!!!只係作客失左成33球!!!!!!~
所以想同大家分享一下

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-9 09:14 PM 發表

係..今日4男女仔..我一個男仔..煩爆..另佢3個fd.食晚飯扮夾錢,最後未我比...今晚要入多少少葉仔先:046:
永遠做仔最蝕底:046::046:

回覆 #3080 kennycylee 的帖子

波哥...係女朋友d fd面前扮下風度囉...一餐半餐...留個好印象比其他人睇下你幾錫女朋友:071:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-9 09:16 PM 發表

永遠做仔最蝕底:046::046:
有幾時唔係:026:

引用:
原帖由 謝拉特 於 2008-8-9 09:18 PM 發表
波哥...係女朋友d fd面前扮下風度囉...一餐半餐...留個好印象比其他人睇下你幾錫女朋友:071:
fux..k them la.....她們依家去唱K...我拿拿臨仲唔仆番家...

回覆 #3083 謝拉特 的帖子

你舖話法真係要戒,呢d野有一必有2,如果下次唔請分分鐘耳仔受罪,呢味野我試過:046: :046:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-9 09:23 PM 發表
你舖話法真係要戒,呢d野有一必有2,如果下次唔請分分鐘耳仔受罪,呢味野我試過:046: :046:
係:046:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-9 09:23 PM 發表
未係,,唔請,她D 八婆fd. 仲唔唱爆我孤寒....我老西都請...:046:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-9 09:23 PM 發表

fux..k them la.....她們依家去唱K...我拿拿臨仲唔仆番家...
返黎一齊作戰

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-9 09:25 PM 發表

未係,,唔請,她D 八婆fd. 仲唔唱爆我孤寒....我老西都請...:046:
今晚問狗會拎返

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆