上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.5k

引用:
原帖由 PostitCY 於 6-2-2012 12:57 AM 發表 查看引用來源
呢度個板主未講幾時關 :smile_o13:
等我聽日打埋UPDATE 先一次開新POSTLA,
大家想繼續傾可以PM 定我先啦,嘻嘻
板主唔會同尔講幾時關,係自動係統鎖左無得回。

你想女仔 pm 你咋!   麻甩佬即 delete  hahahhaaha.....

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-6 12:57 AM 發表 查看引用來源

據我所知, 版主唔會通知你幾時關, 因為佢會按住版規... 佢認定要關就隨時架啦
你最好 backup la.. 我都想你 keep 好 d post.. 咁我地都可以一次過睇返晒呀

P.S. 不過呢期的版主... 其中一位 messia... 好似幾好人.. 你不妨 pm 佢.. 問佢可唔可以俾你出埋 post 先 close 啦

最多咁.. 如果樓主累, 眼訓... 又怕自動關的

我幫你 copy and save ... 慢一真係 close 左.. 無的.. 我會俾返齊你

如果一人出個CM 一早爆左:smile_o14:
引用:
原帖由 purple_pixel 於 2012-2-6 00:24 發表 查看引用來源
有既!

即係無準則?
引用:
原帖由 ~MMM~ 於 2012-2-6 00:24 發表 查看引用來源

其實每個post over 200pages就要開新!

個個都咁熟,又係度份新人既 :smile_o01: 睇黎我先係一個新人
引用:
原帖由 purple_pixel 於 2012-2-6 00:29 發表 查看引用來源
好似係set左200自動關,但係未到佢更新時間!

妳去左邊呀。。。XDD 咁耐唔見人:smile_o10:
引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-6 00:36 發表 查看引用來源
大家吹到咁夜呀.... 又10頁 :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-6 01:04 AM 發表 查看引用來源
即係無準則?

200 頁已經係一個準則 / 指標
多數 201 頁都唔介意, 因為有人會吹多左
但好少 over 202 頁以上
我諗雀兄講的, 應該當時版主無做野了

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-6 01:04 AM 發表 查看引用來源
即係無準則?

個準則係over 200就要開,唔開,甘上下,版主會自動close!

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-6 12:57 AM 發表 查看引用來源

睇黎你都收唔少!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆