上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:07 PM 發表 查看引用來源

羊都有D驚...:096:
羊都知佢有幾兇狠...:096:
羊估喵喵救唔到都仲有人會救到我掛....:023:
有我(飛)身樸埋黎救你:096:

引用:
原帖由 稚狼 於 28-5-2009 14:55 發表 查看引用來源

可以攬攬XD... 狼仔鍾意攬攬, 要用盡全力箍死目標果隻:096:
you h't go last night 個個做女同

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 03:10 PM 發表 查看引用來源

因為佢地比我感覺好似連水都未識游.... -.- 志在跟埋去YO 仔 :071:
死la咁...羊真係唔識游水:026: ...又好少去海灘玩ga bor..
去都係晒下太陽多ga jar wor...

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 02:58 PM 發表

kiki ...我鐘意電單車...跳水,滑浪...模型..調酒.......漫畫書..( 但唔睇少女漫畫) 等等...
我就中意做運動...
好憎行街...
睇漫畫都岩wor...

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:03 PM 發表 查看引用來源

哎呀~點知人地會唔會追你D post睇jar~
羊羊都想要命ga..:096:
羊羊都鐘意~~
咁黎個熊抱先la~:027: :027:
熊抱完人地要坐你大腿上網ga bor~:096: keke~
我怕坐左上黎會變狼抱... 妳知架啦,狼仔呢D年齡,血氣方剛,都係小心D好:027:

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-28 03:11 PM 發表 查看引用來源
有我(飛)身樸埋黎救你:096:
多謝晒你ar!!!!小龍龍~:036:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 03:09 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 我知係咩既~

都係唔好提啦,男人呢方面,多永遠少有D自負:096: ...
有時花名同埋真實係相反架....我個fd隻八哥狗仔個名都叫 Handsome 啦 :071:
sorry...講笑..唔好嬲

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 03:10 PM 發表 查看引用來源

因為佢地比我感覺好似連水都未識游.... -.- 志在跟埋去YO 仔 :071:
好正常je...有美男在場梗有d人係咁:044:

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-28 03:11 PM 發表 查看引用來源

you h't go last night 個個做女同
估到啦,有冰冰係到,實有女同事件發生架啦:096:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 03:12 PM 發表 查看引用來源

我怕坐左上黎會變狼抱... 妳知架啦,狼仔呢D年齡,血氣方剛,都係小心D好:027:
請不要忘記~~羊羊的頭上都有一個狼頭ga bor..:096:
可能係.....調返轉呢..:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆