上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#48- 啱啱好嘅黑朱古力

收藏  |  訂閱
3.1k  41.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-13 12:01 AM 發表 查看引用來源

下一位黎個輕鬆既話題唔該。
我知你唔餒我好耐架啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-8-13 12:48 AM 發表 查看引用來源

我知你唔餒我好耐架啦
哈哈,我指近期氣氛下,想要輕鬆下遮。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-13 05:30 AM 發表 查看引用來源

哈哈,我指近期氣氛下,想要輕鬆下遮。
師兄剛提到,近期嘅氣氛下,想要輕鬆的話題,我想問吓各位師兄師姐,你哋身體的親朋好友,同事,有無受到影響?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-8-13 06:03 AM 發表 查看引用來源

師兄剛提到,近期嘅氣氛下,想要輕鬆的話題,我想問吓各位師兄師姐,你哋身體的親朋好友,同事,有無受到影響?
我都教我小朋友,身體就好似我地既好朋友,親人,要好好愛錫架。
身邊既親朋好友就唔傾咁多,因為人人都被影響咁啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-12 06:57 PM 發表 查看引用來源

咁要搞清楚怪師兄玩開咩先知喎,妳問佢啦~快d
女神,運動topic你同叔叔多d野講。
我講多兩咀咩都唔識,叔叔嫌我煩呀😝😝😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-13 07:42 AM 發表 查看引用來源

我都教我小朋友,身體就好似我地既好朋友,親人,要好好愛錫架。
身邊既親朋好友就唔傾咁多,因為人人都被影響咁啦。
我連面書都少上左。最近唔敢約朋友食飯。怕一坐低全部講呢個話題。

最近入左煲劇同小說坑避下世。

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-8-13 08:44 AM 發表 查看引用來源

女神,運動topic你同叔叔多d野講。
我講多兩咀咩都唔識,叔叔嫌我煩呀😝😝😝
妳講,佢嫌煩,妳就咀兩咀。
女人用呢招,男人就唔識嬲架啦~

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-8-13 08:47 AM 發表 查看引用來源

我連面書都少上左。最近唔敢約朋友食飯。怕一坐低全部講呢個話題。

最近入左煲劇同小說坑避下世。
避世,唔使啦,有d野在心中……就夠。

為左大家有地方傾,小弟草稿一篇,希望大家繼續輕鬆心情,去面對不同事情。

https://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=28440096

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-8-13 06:03 AM 發表 查看引用來源

有呀,同班朋友一坐埋就圍住黎小
比以前爛口咗好多,就黎可以去大排檔坐埋同職工真漢子一齊暢所欲言
同屋企人食飯就研究下跑得快好世界
yeah

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆