上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.3k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-4 07:44 AM 發表 查看引用來源
早幾日上長樓梯,可能因為我地喱到吹得多,我估佢生意好咗好多,上到去目測大概有七至八個技師。
不過真係 ‘得’ 嘅又唔覺有邊個,不過總好過其他有D場要打怪獸。 ...
有7至8個C苦咁多?今係旺左多!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 4/7/2019 12:51 發表 查看引用來源

有7至8個C苦咁多?今係旺左多!
昨晚去完,樓下街道加多塊LED 公司牌,離遠都望到。

隔咗成個月無去,樓下多咗個招牌,
五點幾上到去,有四五個技師係到玩電話,後生靚女都係到,以前新開個陣,每次按都用毛巾左遮右遮,但係而家次次都搞下你支鋼筆

引用:
原帖由 27126425 於 2019-7-6 07:32 PM 發表 查看引用來源
五點幾上到去,有四五個技師係到玩電話,後生靚女都係到,以前新開個陣,每次按都用毛巾左遮右遮,但係而家次次都搞下你支鋼筆 ...
一定係佢想睇下你有冇墨水....有就送返份墨寶比佢

最後的晚餐

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-7-7 12:56 PM 發表 查看引用來源

一定係佢想睇下你有冇墨水....有就送返份墨寶比佢
今個月支鋼筆寫咗好多字,隻手好累,唔想寫字

引用:
原帖由 27126425 於 2019-7-6 07:32 PM 發表 查看引用來源
五點幾上到去,有四五個技師係到玩電話,後生靚女都係到,以前新開個陣,每次按都用毛巾左遮右遮,但係而家次次都搞下你支鋼筆 ...
想問可唔可以上到去話MARK邊個,因為次次都係開門果個幫我按。

引用:
原帖由 siki_misaki 於 8/7/2019 10:47 發表 查看引用來源

想問可唔可以上到去話MARK邊個,因為次次都係開門果個幫我按。
me too.
通常係d年長技C搶疆先,但旁邊有2,3個後生泰泰。

引用:
原帖由 siki_misaki 於 2019-7-8 10:47 AM 發表 查看引用來源

我無留意,但係按完出泥,見到四個坐係到電話,後生幾靚,但係無後生靚女咁靚

引用:
原帖由 aeonho 於 2019-7-8 02:51 PM 發表 查看引用來源

me too.
通常係d年長技C搶疆先,但旁邊有2,3個後生泰泰。
我都想個兩個後生按🥶
我個個都無抽我水,係反轉身見我扯起咗,用手揸咗下支鋼筆咁咋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆