上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.4k

Oh eureka coffee😂😂

Hardcore cafe ok?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-28 03:09 PM 發表 查看引用來源
自從upgrade咗最新autocad之後,又再一次愛上咗畫圖. 呢段期間不停咁接唔同嘅job,  啱啱接咗個英國男人嘅coffee shop來畫,畫我最鐘意嘅歐洲old world style, 好期待

...
Le gothique
英國人既貴族除咗英文仲必定會識法文。如果要玩classical interior 既cafe可以試下用法文

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-28 03:09 PM 發表 查看引用來源
自從upgrade咗最新autocad之後,又再一次愛上咗畫圖. 呢段期間不停咁接唔同嘅job,  啱啱接咗個英國男人嘅coffee shop來畫,畫我最鐘意嘅歐洲old world style, 好期待

...
KEEP
CALM
AND
COFFEE
ON

Just coffee
Btw見到你咁著,仲點傾呀,好彩我d 客唔會咁著。如果唔係扯曬旗就失禮人

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-28 07:17 PM 發表 查看引用來源

If you are able to explain to me the "targetting" behind:
Starbucks coffee,  Blenz coffee,  Porto coffee, Tim Horton's coffee etc etc

如你能夠將以上coffee shops嘅名係命名來target嘅所 ...
我支持你

How about "Coffee...The British way"

引用:

...
 睇唔到條裙同下半身

件skirt咁透,你講咩個客都say YES啦!

引用:

...
希望你找到適合既idea!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆