上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

引用:
原帖由 catagnisb 於 28-5-2009 14:51 發表 查看引用來源

我大過你咩???

叫貓姐咁俾面
may be not (i'm big boy)
you d't like ?
i call you 貓不不again:096:

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-28 03:02 PM 發表 查看引用來源

呢d都有好多女仔鐘意ga....:023:
但我身邊識得既女仔都唔好麻....一係就吹水既-.- 話自己鐘意跳水滑浪, 跟到去就笠晒水話好驚....車~ 最怕呢D

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 03:03 PM 發表 查看引用來源

哎呀~點知人地會唔會追你D post睇jar~
羊羊都想要命ga..:096:
羊羊都鐘意~~
咁黎個熊抱先la~:027: :027:
熊抱完人地要坐你大腿上網ga bor~:096: keke~
羊女你要小心狼仔個.......MIKI呀.

我怕我救你唔到呀

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-28 03:00 PM 發表 查看引用來源

係呀.......

都幾......所以我冇去他店食野就走.
因為他有事要做.....

過程好似得幾分鐘, 大家拎住雨傘係馬路旁吹幾句.:023: :023:
我知琴日老闆好忙,訓得4粒鐘:044:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-28 03:05 PM 發表 查看引用來源

我怕我救你唔到呀
羊都有D驚...:096:
羊都知佢有幾兇狠...:096:
羊估喵喵救唔到都仲有人會救到我掛....:023:

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 03:04 PM 發表 查看引用來源

但我身邊識得既女仔都唔好麻....一係就吹水既-.- 話自己鐘意跳水滑浪, 跟到去就笠晒水話好驚....車~ 最怕呢D
鐘意5=識ar...:044:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-28 03:05 PM 發表 查看引用來源

我怕我救你唔到呀
喵喵~will will今日話多得我同你幫佢早更頂住個post low~哈~
佢話覺得好快又會爆版~多得我地兩個唔少~:096:

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 03:00 PM 發表 查看引用來源

噹噹強 -.- 我地d 名咁夾既 XDXD
......岩岩聽到你比人叫噹噹....我唔係諗到狼狼....而係另一樣野 :071:
哈哈, 我知係咩既~

都係唔好提啦,男人呢方面,多永遠少有D自負:096: ...

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-28 03:08 PM 發表 查看引用來源

鐘意5=識ar...:044:
因為佢地比我感覺好似連水都未識游.... -.- 志在跟埋去YO 仔 :071:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-28 03:03 PM 發表 查看引用來源
狠仔唔答 貓B姐姐.....

我嬲......:046:
我唔係個個POST都睇到架MA =3=

貓B姐邊會咁小氣,妳一定係假扮架:046:  我個貓B姐姐唔會嬲我架\口/

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆