上一頁下一頁
發新話題

~ secret admire ~ 第二帖 ~繼續吹水

收藏  |  訂閱
5.2k  38.1k

引用:
原帖由 imz0e 於 2009-5-2 02:43 PM 發表 查看引用來源
我尋晚同男朋友分左手 :029:
點解會咁...
咩事丫?

引用:
原帖由 imz0e 於 2009-5-2 02:43 PM 發表
點解啊.
zoie..
冇事嘛..
唔好唔開心啦.
貓貓喺度..
俾你攬住喊啦.

引用:
原帖由 imz0e 於 2009-5-2 14:43 發表 查看引用來源
咁突然!舊的唔去,新的唔嚟,快點通知呀盧斯卡先!

引用:
原帖由 小攸攸 於 2/5/2009 02:44 PM 發表 查看引用來源

點解會咁...
咩事丫?
拍左7年 ...先發現佢唔係我要搵o既 =.="""
尋晚傾番 ...原來我地性格完全相`反 ...完全唔夾 ....和平分手 ~
只係:029: 左一陣 ...而家無事luuuuuuuuuuuuuuuuu

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-2 02:42 PM 發表

係到..
你地話要搞活動~
我咪去搵資料~
小嵐嵐..
呢個唔差啊.
http://hk.geocities.com/bchai.yacht/

引用:
原帖由 kiki0325 於 2/5/2009 02:45 PM 發表 查看引用來源

點解啊.
zoie..
冇事嘛..
唔好唔開心啦.
貓貓獱度..
俾你攬住喊啦.
thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
^33333333333333333333333^

引用:
原帖由 imz0e 於 2009-5-2 02:47 PM 發表

尋晚傾番 ...原來我地性格完全相`反 ...完全唔夾 ....和平分手 ~
只係:029: 左一陣 ...而家無事luuuuuuuuuuuuuuuuu
喵喵錫番...
muah
>3<

引用:
原帖由 imz0e 於 2009-5-2 02:47 PM 發表 查看引用來源

7年先發覺唔岩....都幾慘.....

引用:
原帖由 imz0e 於 2009-5-2 02:47 PM 發表 查看引用來源

呢到有好多俾你選擇!
唔好唔開心~

引用:
原帖由 imz0e 於 2009-5-2 14:47 發表 查看引用來源

你就好喇!一陣無事!我用三年時間至可以無事!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆