上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心《延續》篇の愛比蜜桃甜(陸)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  113.2k

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-19 10:39 PM 發表 查看引用來源

唔扁咀都得, 唔准出絕招架. :096:
唔准話去砌模型, 等我見你唔到.:097:
月兒開始有點野蠻了:096: :096:
咁如果我話去廁所呢:096: :096:

引用:
原帖由 ats-10182 於 2009-5-19 10:39 PM 發表 查看引用來源
我已經夠蠢,唔好再打頭:029:
金剛腿呀喇 (打頭中)
鐵頭功呀喇(打腳中):096: :096:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-19 10:42 PM 發表

月兒開始有點野蠻了:096: :096:
咁如果我話去廁所呢:096: :096:
:096:jayson話女仔係要有適當既野蠻架.
好啦. 廁所就比你去啦, 快d返啵!:071::097:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-19 10:40 PM 發表 查看引用來源:096:好啦, 放你一馬啦, 睇你仲敢唔敢講野咁dirty.:071:
人地好乖,唔講衰野,你自己諗埋一邊,仲要打人:029:

妮妹同你SAY個HI:098: :098:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-19 10:43 PM 發表

金剛腿呀喇 (打頭中)
鐵頭功呀喇(打腳中):096: :096:
:096:少林足球
我都要來個輕(亨)功水上飄.:071:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-19 10:44 PM 發表 查看引用來源

:096:jayson話女仔係要有適當既野蠻架.
好啦. 廁所就比你去啦, 快d返啵!:071::097:
幾驚月兒唔比chris去ar:096:
月兒唔準偷睇ga:027: :027:

引用:
原帖由 hong0099 於 2009-5-19 10:45 PM 發表
妮妹同你SAY個HI:098: :098:
:092:你係搵妮妹, 定係你係妮妹.:096:

引用:
原帖由 ats-10182 於 2009-5-19 10:44 PM 發表 查看引用來源
人地好乖,唔講衰野,你自己諗埋一邊,仲要打人:029:
仲駁咀:096: :096:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-19 10:43 PM 發表 查看引用來源金剛腿呀喇 (打頭中)鐵頭功呀喇(打腳中):096: :096:
唔係女人的話,我絶對會還拖:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆