上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  74.5k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-18 11:59 AM 發表 查看引用來源
有情人終成眷屬....開花結果....院長代表全部職員在此送上無限祝福:smile_o09:
你講咁鬼多野做乜,你做吾做人情先?

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-18 11:55 AM 發表 查看引用來源

不用了, 你近來好嗎?
Same as usual 咁啦...:smile_o03:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-18 12:03 發表 查看引用來源

其實我....我都好想知
呢啲就係女人,笑得幾奸,你开心啦:smile_34: 幾條仔为你大打出手

Congrats 3v
引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-18 11:54 AM 發表 查看引用來源
又一次回了他老家, 他爸爸過大壽, 看上去精神了好多, 他哥哥知我沒錢, 想給我面子, 拿兩萬塊出來寫我的名字在禮金的紙上面, 他媽媽想我們早點結婚生孩子, 他說還可以帶孩子, 他爸爸也想我們早點結婚, 禮金擺不擺酒也 ...

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-18 12:10 PM 發表 查看引用來源
呢啲就係女人,笑得幾奸,你开心啦:smile_34: 幾條仔为你大打出手
我絕對無咁唸,,,你5會啦:smile_45:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-18 12:08 發表 查看引用來源
開飯喇~開飯喇:smile_38: :smile_38: :smile_38:
龍E,bb點呀:smile_41:

開完會...回來了:smile_24:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-18 12:07 PM 發表 查看引用來源

有好野食,快d返黎:smile_38:
有芧,魷魚味呀?佢哋好鐘意食

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-18 11:57 AM 發表 查看引用來源

佢都有感性ge一面:smile_o06:
謝謝妳~7月:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-11-18 12:13 PM 發表 查看引用來源
開完會...回來了:smile_24:
一有好野食,,,就返黎:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆