上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  445.9k

引用:
原帖由 小福星 於 2024-6-21 08:10 發表 查看引用來源
好性感⋯⋯有冇多啲相分享
出賣下老婆又分享一張🤫🤫🤭🤭

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 12:28 發表 查看引用來源

師兄又玩我,我邊有好多女呀?
我識家姐第一日佢已經對我有好感投懷送抱啦
呀家姐一見師兄,就準備比你屌。。。,
師兄係好手,釣佢癮,等佢閪痕做乜都得。。。讚呢。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-21 13:35 發表 查看引用來源

呀家姐一見師兄,就準備比你屌。。。,
師兄係好手,釣佢癮,等佢閪痕做乜都得。。。讚呢。。。
佢係咁㗎有啲心理變態,其實佢身邊大把阿伯肯做佢觀音兵啦
其實佢係好堅持咬住唔放啲人🤭🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 15:41 發表 查看引用來源

呀伯唔夠條件,唔怕唔識貨,最怕貨比貨嘛。。。,,,😆

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-21 16:18 發表 查看引用來源

呀伯唔夠條件,唔怕唔識貨,最怕貨比貨嘛。。。,,,😆
佢嘅心態一向都係想食後生男人條野🤭因為佢會覺得嘆咗人哋(佢係好想姐弟戀嗰隻)
所以佢唔想畀畀佢年紀大嘅男人屌
所以點解之前佢畀佢前夫個friend屌,佢咁反感,因為佢覺得蝕咗

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 15:41 發表 查看引用來源

不合佢胃口啫😅 佢睇中你所以去到盡引誘要食你🤭
女人平時無避孕九成不亂搞嘢,
現在收經之後都不亂搞嘢也不算好變態😅

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 17:09 發表 查看引用來源

佢嘅心態一向都係想食後生男人條野🤭因為佢會覺得嘆咗人哋(佢係好想姐弟戀嗰隻)
所以佢唔想畀畀佢年紀大嘅男人屌
所以點解之前佢畀佢前夫個friend屌,佢咁反感,因為佢覺得蝕咗 ...
年長女人愛後生,愛小鮮肉,好正常呀。。。,

男人咪一樣喜歡後生女,有啲重特別喜歡”老牛食嫩草”添。。。

引用:
原帖由 sagax 於 2024-6-21 19:29 發表 查看引用來源
不合佢胃口啫😅 佢睇中你所以去到盡引誘要食你🤭
女人平時無避孕九成不亂搞嘢,
現在收經之後都不亂搞嘢也不算好變態😅
佢一早同我講咗,佢收咗經點射都得🤭🤭

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-21 19:34 發表 查看引用來源

年長女人愛後生,愛小鮮肉,好正常呀。。。,

男人咪一樣喜歡後生女,有啲重特別喜歡”老牛食嫩草”添。。。
老實講,我識佢第一日已經知道佢係想畀後生過佢嘅男人屌,雖然我後生過佢幾年,但係佢好滿足好刺激,佢覺得自己雖然係一個50路但係仲有一個四十幾歲嘅男人肯屌佢,其實淨係呢樣嘢佢已經好滿足,唔需要我條嘢有幾勁屌得佢有幾冧,呢個就係一個失婚五十路嘅女人諗法

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 23:39 發表 查看引用來源

老實講,我識佢第一日已經知道佢係想畀後生過佢嘅男人屌,雖然我後生過佢幾年,但係佢好滿足好刺激,佢覺得自己雖然係一個50路但係仲有一個四十幾歲嘅男人肯屌佢,其實淨係呢樣嘢佢已經好滿足,唔需要我條嘢有幾勁屌得佢 ...
50路嘅女人,都係大食嘅年記。。。,
點搵個60、70歲嘅。男人屌到佢飽飽。。。,
好難禾。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆