上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

五樓級級階辛苦
訪客落場見真章
孝敬父母不怕天
官稅已繳不怕皇
只怕仰頭有障礙
喜獲偉兄多幫忙
泊來貨認真瘋狂
昂首闊步顯輝煌

呢條亞羅係聞屎黨前成員, 所以個樣都係咁撚衰. 有樣睇. 我唔明日民主黨為甚麼可以收埋咁多垃圾架!

林鄭認真聰明, 好揾唔揾專程揾呢位前民主黨成員上馬, 係高招, 即是暗示民主黨要為社會做多一些福利, 唔好紅中必反. 唔係打馬吊, 又可以勞役下呢條笑面虎.

附件

柏寶宣言話無問題.

各據一方, 感情上應無問題, 不過身體就可能出現問題, 何妨係私事

附件

老劍, 我發覺周不時燒炮仗波飛大部開大波, 是否你床頭有一幅瑪莉連夢露張祼體相架!
有甚麼心得可否分享一下. 因為我多數要入先才過癮, 永不想執二攤架!

呢條鬼婆問: 林太, 妳現時仲有無性生活呀?
林太: 妳梗係想借條老公條香腸俾我一用啩! 不過鬼鬼哋, 唔係好大鑊, 係好大碌架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-16 08:58 PM 發表 查看引用來源
老劍, 我發覺周不時燒炮仗波飛大部開大波, 是否你床頭有一幅瑪莉連夢露張祼體相架!
有甚麼心得可否分享一下. 因為我多數要入先才過癮, 永不想執二攤架!
最衰今次名古屋吾受即塲、吾系又可以反cup同大波、開到7球:096::096:

真人我不喜歡太大波:096::096::096::096::096::096::071::071::071::071:

鯨魚3次都亂射開到無限大、上次我已講過、現再分析如下:

1. 足球比賽目的系以入波為目的!

2. 買大優勢比細好、因為買細几乎要等足全塲、好多時落後个隊最後10分鐘要追入球、往往由細变大!

3. 有D球隊好中意臨尾先入、曼联最佳例子、尾段可入多1至2粒!

4. 破旦球、尤其是強隊輸到3粒、臨尾來个破旦來安慰!

5. 反cup波、強弱對壘、強隊先輸最好、反cup容易、一反cup起碼3球以上!

6. 不是所有联賽都多波入、揀d得球率高既隊伍先好買大、相反兩隊少入球想大都難、多波入联賽有德甲、荷甲、英聯賽杯、英超某几隊、英冠同英甲某几隊、澳甲某几隊、蘇超、西甲、日職同韓職某几隊等。
少入球联賽有俄超、法甲、法乙、日乙、阿甲、麥超、意甲、葡超大部份、德乙、瑞超同巴甲!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-16 09:52 PM 發表 查看引用來源

最衰今次名古屋吾受即塲、吾系又可以反cup同大波、開到7球:096::096:

真人我不喜歡太大波:096::096::096::096::096::096::071::071::071::071:

1 ...
多謝分享, 如果些路廸對巴特里買大就喊得一句句!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-16 09:52 PM 發表 查看引用來源

1 ...
真人我都不喜歡太大波, 尤其是硬過鐵球, 事實上我都緣慳一面, 無法過磅.

我發覺係生果舖發言, 要有技巧, 收買人心, 同埋要有策略, 連作者係律師照樣蹈到應. 好過癮.

附件

B42.bmp (58.63 KB)

B42.bmp

B43.bmp (81.6 KB)

B43.bmp

如果要練好一手好文章, 一定要勤落生果舖發言, 因我已經收到百幾二百回應讚好, 由於剛剛發言時被人母肉過我啲人已經失晒踪, 因為林仔醜聞出台後.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆