上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.6k

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-29 10:37 PM 發表 查看引用來源
今日竟然西到洗袋:046: #$#%$^:046: %^&%#$%$^$$%#^&^*&$%^$%^&*
詳情係點....今日澳職到西爆左我....

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-29 10:37 PM 發表 查看引用來源
今日竟然西到洗袋:046: #$#%$^:046: %^&%#$%$^$$%#^&^*&$%^$%^&*
攪咩 你   我好在中番條2串1 :003: 今晚隊多佢2嘢 :084:
我一陣有場好嘢 你玩唔玩 ~ 讓球 :024:

AIK蘇納 殺丫:046: :046: :046: 反勝

引用:
原帖由 cyruskairi 於 2010-8-29 10:40 PM 發表 查看引用來源
我都係:029::029:

引用:
原帖由 2料王 於 29/8/2010 22:40 發表 查看引用來源

攪咩 你   我好在中番條2串1 :003: 今晚隊多佢2嘢 :084:
唔玩了,pm俾你果場都搞到我死左一大截:028:

引用:
原帖由 kary1982 於 2010-8-29 10:40 PM 發表 查看引用來源
AIK蘇納 殺丫:046: :046: :046: 反勝
老毛病 之前中獲勁既 4x5 之後又係咁 買邊隊都先比人入波 跳那星 :025:

引用:
原帖由 cyruskairi 於 29/8/2010 22:40 發表 查看引用來源
詳情係個西天想趕絕我囉,不嬲我都同佢勢不兩立架啦,第日我ham諗左見到佢,我話到明會兜口兜面小實佢:046: :046: :046:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-29 10:40 PM 發表 查看引用來源

社長一陣場好嘢可以早多少少出嗎?:035:
幾場都跟唔切‘‘馬會個網真係西到冇朋友:029::029:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-29 10:42 PM 發表 查看引用來源

唔玩了,pm俾你果場都搞到我死左一大截:028:
算啦 斗2日 再玩過

引用:
原帖由 2料王 於 29/8/2010 22:46 發表 查看引用來源

算啦 斗2日 再玩過
e家要學識幾時收手,今晚收工唔代表唔再玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆