上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 02:51 PM 發表 查看引用來源

食左~:027: ...羊玩到6點幾已經肚仔餓la~:023:
係咁快d去補zzzzz la:096:

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 02:52 PM 發表 查看引用來源

呵呵~~~佢地當晒我兄弟姐....我都沒咩女仔朋友....我鐘意玩d野,身邊d女唔好
例如玩D咩啊@@?

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-28 02:53 PM 發表 查看引用來源

咁羊做你D女仔朋友ar~好唔好ar:027:
好呀 ^^ 你唔嫌我把口衰衰...口賤賤咪ok

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 02:55 PM 發表 查看引用來源

可以攬攬XD... 狼仔鍾意攬攬, 要用盡全力箍死目標果隻:096:
羊羊怕攬攬狼仔會俾你個miki砍死wor~:023:
羊羊都鍾意攬攬ga~:027:
嘩~要咁肉緊咁攬ar:027: ...
熊抱黎ga la bor~:023:

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 02:49 PM 發表 查看引用來源

:023: 個名比你地叫到唔男唔女咁 -.-
我叫你MAYMAY強:096: ... 我有個好姊姊比我叫芳芳強,我就叫噹噹強(狼狼強)~:096:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-28 02:55 PM 發表 查看引用來源

可以攬攬XD... 狼仔鍾意攬攬, 要用盡全力箍死目標果隻:096:
狼仔我下次要用腳.......壓死你......:071: :071:

引用:
原帖由 kiki0325 於 2009-5-28 02:54 PM 發表 查看引用來源

咁你好玩咩ga..
我都有d同感...
kiki ...我鐘意電單車...跳水,滑浪...模型..調酒.......漫畫書..( 但唔睇少女漫畫) 等等...

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-28 02:53 PM 發表 查看引用來源

唉......人地落雨天......

特別拎入去架...................:029: :029:
我知,老闆仲話俾你見到佢最狼狽個樣:096: :096:

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 02:55 PM 發表 查看引用來源

好呀 ^^ 你唔嫌我把口衰衰...口賤賤咪ok
冇所謂ga~:041: 傾下計~吹下水jar ma~~:036:

引用:
原帖由 May@keung_b 於 2009-5-28 02:52 PM 發表 查看引用來源

呵呵~~~佢地當晒我兄弟姐....我都沒咩女仔朋友....我鐘意玩d野,身邊d女唔好
係咁你鐘意玩d咩??:092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆