上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#46 - 潮吹篇

收藏  |  訂閱
3.1k  42.9k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-6-27 07:47 PM 發表 查看引用來源

勁喎!一晚兩次,分別兩條女。真係好忙下....條J  
其實做乜要搞到自己咁忙,兩個分開兩日咪仲好

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-28 09:41 AM 發表 查看引用來源

其實做乜要搞到自己咁忙,兩個分開兩日咪仲好
可能咁樣先顯得自己好勁,可以同D friend show off吓

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-6-27 06:29 PM 發表 查看引用來源
今日好想甜嘢,行行下經過意大利蕃茄,就叫左個蛋糕加杯齋啡坐底食🎂☕️

係我隔離枱有一對男女,見到侍應放低蛋糕嘅時候佢哋都👀望左一陣,跟住就繼續傾計(我塞住耳仔聽緊歌,可能佢哋以為我聽唔到佢哋講嘢):
男:bb,不如買支cre ...
會唔會有病架?
用cream放入去會好易陰道炎架!
或者遲d新聞就係個女唔知塞左咩入妹妹攞唔到出黎🙊🙊
(我比較現實)

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-6-28 09:16 AM 發表 查看引用來源

其實要瞞A又瞞B,好容易唔記得自己講過乜…
或者仲有c同d😎

我樓下真係好多好厲害嘅銀髮族,自一個中過2次風由坐輪椅訓練到可以自己行後,又多個望落有70歲嘅伯伯舉啞鈴同做引體上升....
比起6舊腹肌,我更加佩服呢D老人家

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-28 09:43 AM 發表 查看引用來源

可能咁樣先顯得自己好勁,可以同D friend show off吓
我估隨傳隨到對這些女子都重要…

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-28 09:43 AM 發表 查看引用來源

同朋友show off 先低能,會有人爆響口

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-6-28 09:50 AM 發表 查看引用來源

或者仲有c同d😎
男神級…

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-28 09:50 AM 發表 查看引用來源
我樓下真係好多好厲害嘅銀髮族,自一個中過2次風由坐輪椅訓練到可以自己行後,又多個望落有70歲嘅伯伯舉啞鈴同做引體上升....
比起6舊腹肌,我更加佩服呢D老人家 ...
堅持從來不易。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-6-28 09:16 AM 發表 查看引用來源

其實要瞞A又瞞B,好容易唔記得自己講過乜…
只會瞞A唔會瞞B, B會知有A存在

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆