上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-17 04:41 PM 發表

活期日利率: 0.581%:071:
每日有六百幾萬 ? :023:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-17 04:40 PM 發表
685517-JUN-2008
16:35 過關 入球大細
2X1星期二 21 荷蘭 (主) 對 羅馬尼亞 (客)
細  @ 1.85
星期二 22 法國 (主) 對 意大利 (客)
大  @ 2.00 $3

$3 685617-JUN-2008
16:35 過關 總入球
2X1星期二 21 ...
咁快買???:044: :044:
如果羅馬尼亞領先緊....你估意,法仲有冇心情攻呢??:032: :032:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-17 04:42 PM 發表

每日有六百幾萬 ? :023:
6萬幾之嘛....:027:
1292分....:032: :032:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-17 04:43 PM 發表

咁快買???:044: :044:
如果羅馬尼亞領先緊....你估意,法仲有冇心情攻呢??:032: :032:
頂 又係喎 :026:
holland遲d入 等france & italy盡情咁入啦

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-17 04:45 PM 發表

頂 又係喎 :026:
唔緊要啦~我估下啫~買咗就有信心...:023:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-17 04:48 PM 發表

唔緊要啦~我估下啫~買咗就有信心...:023:
9蚊啫:097: :097: :096: :096: :071: :071:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-17 04:42 PM 發表

咁去火間土 !!:097: :036:
九龍仔wo...:071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-17 04:49 PM 發表

9蚊啫:097: :097: :096: :096: :071: :071:
咁大口氣!:044: 厘排贏好多呀?:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-17 04:53 PM 發表

九龍仔wo...:071:
乜真係有呢間野架:032: 我仲以為佢惠作tim:030:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-17 04:54 PM 發表

咁大口氣!:044: 厘排贏好多呀?:071:
多得imk囉 佢d pm料真係好鬼死勁架 :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆