上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.5k

琴日去老冠141揾陀北老相好聚下舊,入房有消毒酒精噴手,前後侍浴有的路消毒沐浴露清潔,床上用一次性床單!今次冇大車,69奶西(衛生問題),上床女先落力環吹,跟住上套騎馬,邊奶蓮邊坐蓮,男上狂渣白滑彈手巨乳大大力狂屌出野!埋單四魚服務ok冇疫情之前玩得甘激囉!

咸記今晚衰電三妖兩高一矮,咸公一肥妖周圍撩阿伯,其餘位G毛都冇條!

老妙今晚牌頭六妖一肥克妖,平記/b位/單眼/li姐/0波/大舊g毛都冇條!唔落冇損失!

巡左好耐冇見啱心水又急屎,拿拿聲走人飛鐵返歸屙屎去!

妙北海,小巴落客位,件矮黑c得唔得?成日坐係度q腳

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-3-6 19:20 發表 查看引用來源
系咪克框眼鏡?有妙友試過話幾好,我未試過!

可能另一個卦,無眼鏡

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-3-6 19:20 發表 查看引用來源
呢件長駐熟女都好多年,佢一定好服務,咁多年屹立不倒,妙有一老如有一寶

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-3-6 19:02 發表 查看引用來源
巡左好耐冇見啱心水又急屎,拿拿聲走人飛鐵返歸屙屎去!
急屎唔使返屋企疴啦,過對面日冬樓下food court個廁所靚靚梘液又香,如果嫌靚得滯咪上酒樓同d吖伯一齊疴囉!!!哈哈

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-3-6 21:00 發表 查看引用來源

呢件長駐熟女都好多年,佢一定好服務,咁多年屹立不倒,妙有一老如有一寶
好難講,聽妙友講北海啲長駐熟女,有啲HEA做求能其,你唔係熟客的話,催鐘黑臉格手乜都有,小心為上!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆