上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#28 - 單身日誌1 ( P1, 11, 72,120 )

收藏  |  訂閱
3.0k  34.4k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-7-4 10:26 AM 發表 查看引用來源

按摩師。。。。!???正經定唔正唔經先
我都識按架:smile_34:自創按摩手手法:smile_34:

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-7-4 10:24 AM 發表 查看引用來源

Orange Road的確正。唔係好多人睇過。

好多年後我睇過類似感覺的AV版…  
有D咁正既野?唔係化............我身為宅男之男都未聽過添.

引用:
原帖由 degree06 於 2018-7-4 10:34 AM 發表 查看引用來源
係阿圓阿光果套?
係幾好睇:smile_40:
係啊。阿圓樣靚身材正。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-7-4 10:24 AM 發表 查看引用來源

Orange Road的確正。唔係好多人睇過。

好多年後我睇過類似感覺的AV版… 
Orange road係咪MFF嗰套?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-4 10:38 AM 發表 查看引用來源

有D咁正既野?唔係化............我身為宅男之男都未聽過添.
係啊。啲畫都唔錯添。

女主角,即係樣靚身材正嗰個,係泳隊成員。唔少水著場面… 嘿嘿。係3P交代差…

引用:
原帖由 degree06 於 2018-7-4 10:33 AM 發表 查看引用來源
日本隊試過打洲際盃,贏緊意大利兩球定三球,最後輸返俾意大利四比三。
洲際係黎拎試反恐同酒店用.無人理賽果架,HAHA.....冠軍果隊仲得啖笑添.

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-4 10:34 AM 發表 查看引用來源

唔正經嘅係點架?
係點?按重點囉.
正經果D好懶,熟人都好D,唔熟,成日單手按又或用手踭按,死力扮陰力.
唔正經果D,好快帶妳入局,包唔會揸流灘:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-4 10:44 AM 發表 查看引用來源

係啊,有一個男主角和兩個女主角,叫阿圓和阿光…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-7-4 10:45 AM 發表 查看引用來源

係啊。啲畫都唔錯添。

女主角,即係樣靚身材正嗰個,係泳隊成員。唔少水著場面… 嘿嘿。係3P交代差…
居然有D咁既樹:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-4 10:44 AM 發表 查看引用來源

無錯,角色MFF,俾男仔FF用既.:smile_34::smile_34:
我果時好想自己有超能力.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆