上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#27 - 當年今日

收藏  |  訂閱
3.2k  30.0k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-6-19 09:11 AM 發表 查看引用來源

JJ快啲好返。
有心

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-6-19 09:22 AM 發表 查看引用來源

JJ師姐,要多加保重身體,游水幾時都游得,休息夠咗,先去游啦。
Thx Give師姐

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-6-19 08:37 AM 發表 查看引用來源

今年唔游得,身體有事要休養
好好保重呀!唔好心急

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-6-19 08:37 發表 查看引用來源

好好休養下

謝謝大家

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-6-19 08:37 AM 發表 查看引用來源

多些休息呀,練下太極拳啦:smile_38:

引用:

Take care!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-6-19 07:36 AM 發表 查看引用來源

咁首先我想知嗰兩條女係咪無論身材單樣貌都好得先?跟住就係你哋呢班佬係咪都𥄫得好開心呢?再嚟就係啲女有落水先?
問得非常好,2個女仔,講真,個樣真係唔敢講,一來........我除左眼鏡,二來,佢戴左眼鏡,我意思佢戴左副大大副黑超,遮左1/3樣,但身型,真係好難挑剔,係堅好既,Bright color bikini果位仲用白帽遮太陽,根本全場男士都被吸引,同場既太陽椅都用晒,有D瞓係池邊曬既都唔夠佢地FIT.點解我會睇得咁清楚,因為我個女係池邊玩,玩上水落水,而果2位女士就係離池3米地方瞓.我仲同我太太講笑:乜妳咁識揀位,揀左個全場麻甩佬都想扮跳水既地方?
果2位女士曬一陣,又搽一陣油,搽時唔係收埋搽,係扭晒腰伸晒長腳搽架,我認我有睇,但我睇得衰D,我係鐘意睇周圍既人多D,即我見好多麻甩都好忙但又會望晒同一方向,大近視又老花既我就知果2位女士一定又扮吳剛師傅.
最後亦最正係,佢地走,但唔係普通人走,咩叫普通人走?即妳游完水,咪正常上水,最多抹下身就去更衣囉.佢地唔係架,佢地係一個係池邊企下行下,另一個就跳左落水游下停下咁一上一下傾計.即妳想像到,pink bikini果個係池邊行既,每次傾計,都烏低身傾,另一個呢,就向上望傾,最後就走左嘞.唔通咁樣叫游左龍舟水?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-6-19 08:39 AM 發表 查看引用來源

肚腩依然存在嗎?哈哈
講呢D.....我地叫孕婦肚,唔係肚腩黎架.
我以前都有架.....雖然我係男人:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-6-19 09:45 AM 發表 查看引用來源
多些休息呀,練下太極拳啦:smile_38:
師兄,我聽講太極都分好多種,有無邊種係較易入手又健康呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆