上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.5k

引用:
原帖由 78只想一個人78 於 5-2-2012 11:06 PM 發表 查看引用來源
呼~~一口氣睇曬...尋日第一次黎呢d到,,,,估唔到就睇左2個咁感性o既post...

我覺得你地香港男仔都好sweet,,(我係澳門人 ^^)  多多指教

我之前都有一個香港男朋友(不過佢係第三者)佢又係好有心思..我都希望可以將 ...
師姐…你都出左 post 吖…呢排咁多愛情編既 post ge....

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-5 11:18 PM 發表 查看引用來源
因為差果D 會成日掛係咀邊,成日唱佢,但有句野,好多女人都會講“唔壞唔愛”咁又點解呢?

嘻,我覺得只係嗰d大多好叻氹人!!
BTW,好似要開新post!

引用:
原帖由 @BarterFair 於 2012-2-5 11:18 PM 發表 查看引用來源

ching仲未收工 ??
我指打打豬咋。
我依家先出去睇波

我都唔係玩左好耐,我都係出左呢個POST 先叫知多左D 野,但仲有好多野都唔知,我見人地可以POST D LINK 係直頭係果個#呢D真係唔知 :smile_o03:
引用:
原帖由 @BarterFair 於 2012-2-5 22:52 發表 查看引用來源

咁都比你知左 -0- 所以我咪叫你ching囉 :smile_o06:

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-5 11:18 PM 發表 查看引用來源
邊係呢,好多時都要去GOOGLE SEARCH 下D 字點打,好多字都唔記得 :smile_o03:

哦,執筆忘字,經常都會呢!
起碼d字句唔係九唔撘八 就ok啦!嘻!

返左去就做埋啦,有頭有尾
引用:
原帖由 dada__pig 於 2012-2-5 22:56 發表 查看引用來源
而家無得走:smile_13:

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-5 11:18 PM 發表 查看引用來源因為差果D 會成日掛係咀邊,成日唱佢,但有句野,好多女人都會講“唔壞唔愛”咁又點解呢?
事實係咁:smile_27::smile_27:

多謝支持!通常做得第三者都有D心思同手段。。:smile_o01:

妳都出POST LA,出完話我知喎~
引用:
原帖由 78只想一個人78 於 2012-2-5 23:06 發表 查看引用來源
呼~~一口氣睇曬...尋日第一次黎呢d到,,,,估唔到就睇左2個咁感性o既post...

我覺得你地香港男仔都好sweet,,(我係澳門人 ^^)  多多指教

我之前都有一個香港男朋友(不過佢係第三者)佢又係好有心思..我都希望可以將 ...

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-5 23:22 發表 查看引用來源

我都未夠班!係c 姐黎架!
really 我見識少ma :smile_42:

btw 唔知點解我升唔到級咁既 -3- ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆