上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  66.0k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-18 12:21 PM 發表 查看引用來源
100% correct .....but what can I do? ...hopeless !!:')
我成日覺得上天已經安排好晒~擔心也沒用~可能有些人會覺得我係度守株待兔:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-18 12:50 PM 發表 查看引用來源
佢好多野都未試過,啱啱發現濑係咁好玩:smile_47: 你叫佢唔好:smile_39: 佢無晒人生目標:smile_30:
扮狗仔會上引架! .....:smile_47:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-18 12:26 PM 發表 查看引用來源
She not ask for much ....just felt bad
對呀~開口埋口都講錢~不論多少~感覺都會酸溜溜的:smile_39:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-18 12:53 PM 發表 查看引用來源

奶之前 了一了 聞一聞  索一索 有矛2味 :smile_42:

焯飽安全 :smile_38:
瀨前三歩曲....了聞索:smile_42:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-18 12:53 發表 查看引用來源

奶之前 了一了 聞一聞  索一索 有矛2味 :smile_42:

焯飽安全 :smile_38:
你都知呢个世界千奇百怪,有啲人鍾意西有西味味:smile_35: 最怕係龍龍一聞上瘾

各位.....夠鐘排隊食反:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-18 12:54 發表 查看引用來源

我成日覺得上天已經安排好晒~擔心也沒用~可能有些人會覺得我係度守株待兔:smile_38:  
所以要鞭打你,等你進取啲:smile_35:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-18 12:27 PM 發表 查看引用來源
認同:smile_o12: 最討厭女人這样,女人識諗的話,相信我地付出不會比佢地少,亦甘心,
吾係每個女仔都咁識諗~況且太陽妹覺得吾會同院長有將來~所以一定係講錢~得果廿歲女~不能寄望佢地會有幾識諗:smile_42:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-18 01:00 PM 發表 查看引用來源
你都知呢个世界千奇百怪,有啲人鍾意西有西味味:smile_35: 最怕係龍龍一聞上瘾
正過索K....:smile_44:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-18 12:40 PM 發表 查看引用來源

一方面 禾經歷多一 .

同輩也多  有調查就有發言權:smile_35:

另一方面 你反g ,  總有理由 :smile_19:
:smile_38: 我想問你現在的婚姻生活開心嗎:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆