上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  446.0k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-18 00:02 發表 查看引用來源

呀家姐係淫, 但係唔蠢....

佢肯送上門, 8成男人食咗先
淫賤家姐又閪痕🤣一早打嚟同我吹水其實咪又係想約砲🤣我仲問佢上次畀william屌舒唔舒服過唔過癮?🤭🤭

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-19 10:52 發表 查看引用來源
淫賤家姐又閪痕🤣一早打嚟同我吹水其實咪又係想約砲🤣我仲問佢上次畀william屌舒唔舒服過唔過癮?🤭🤭
咁佢點答?😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-19 10:52 發表 查看引用來源
就係想你約埋威廉再戰😆

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-19 12:45 發表 查看引用來源

就係想你約埋威廉再戰😆
淨係約我😅😅晏啲有時間講你聽個內容

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-19 10:57 發表 查看引用來源
咁佢點答?😬
晏啲講埋你聽個內容

分分鐘比你哋玩埋後門,到前後門插入,到時咩水都出晒,🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

引用:
原帖由 bb631631 於 2024-6-19 13:56 發表 查看引用來源
分分鐘比你哋玩埋後門,到前後門插入,到時咩水都出晒,🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
佢話唔會俾男人玩後門佢又話唔想再玩3P

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-19 18:22 發表 查看引用來源

佢話唔會俾男人玩後門佢又話唔想再玩3P
我估你可以插佢後花園⋯⋯

引用:
原帖由 小福星 於 2024-6-19 19:25 發表 查看引用來源
我估你可以插佢後花園⋯⋯
我唔會插佢後花園,呢條淫婦亦唔想玩後花園

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-19 10:57 發表 查看引用來源
咁佢點答?😬
佢一早打嚟淫聲淫氣開口就問我,細佬有冇掛住家姐呀(屌我爭啲想嘔)跟住就問我呢幾晚邊晚得閒,不如出嚟唱k(佢好鍾意唱歌、飲酒)我問佢你好悶咩?佢話少少啦(擺明暗示想扑嘢)
我話不如我幫你約William出嚟陪下你(佢冇william電話)佢話唔好啦,細佬你出嚟陪家姐啦
我同佢講William都屌過你,怕醜咩?我再問佢上次william屌得你舒唔舒服?佢話都幾舒服,佢條嘢都幾長不過個龜頭比較尖啲🤣我話唔係呀,我見你畀佢屌嗰時都出曬水,家姐話我畀你兩個大男人咁玩法咁屌法梗係出水啦
家姐話講扑嘢,細佬你係勁啲,你粗啲個冬菇頭又大啲🤣(家姐已經忍唔住一路講淫賤嘢想引我)塞入去掙到我滿滿我好鍾意,不過william性能力都幾好唔會屌屌下就射咗或者軟,所以你哋兩個上次真係屌死家姐,第二日家姐大髀都酸軟(梗係啦第二日起身我仲執咗一劑)
不過細佬家姐肯畀william屌純粹都係滿足你要求,並唔係家姐咁淫賤想玩3p畀兩個男人屌(我心諗多謝曬喎)
佢話細佬都係你滿足到我多啲,上次最尾你狂插我,我直情感覺到你個冬菇頭頂住我子宮頸,我高潮你仲頂實我唔畀我郁,嗰下真係好勁好快感,我成個人都震曬,直情感覺到我下面啲水不停咁湧出嚟(其實個下佢下面已經流曬白漿,我成條嘢都濕曬)到細佬你射嘢我感覺到你好多熱辣辣嘅精液射入去我子宮,嗰下我真係虛脫咁箍實你,我知道細佬你都好enjoy
我話唔係呀,你都好enjoy同william扑野,佢臨走前入浴室沖涼換衫,你都有入去幫佢一齊沖仲打曬茄輪喺度摷嘢
家姐話我對男人好好招呼,禮貌嚟😆🤣細佬我都有幫你沖涼,都有畀你摷呀
佢話其實我唔係好想再同william屌,更加唔係好想玩3P,家姐唔係一個咁隨便嘅人,同你做愛已經好足夠
之後佢就繼續約我,我話睇下先啦呢個禮拜都好忙,佢話如果你唔鍾意出去飲酒我可以燉湯煮飯畀你食(屌我邊有你咁得閒呀🤣😆)
各位師兄又點睇呢條淫婦呢?你哋成日話我笑家姐就算性感都好娘,又出一張家姐認為性感嘅相畀你哋睇下🤭🤭你哋話娘唔娘呀?

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆