上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

錯不在林仔, 只不過係自殘而已, 去完旺角161後, 才會去自殘, 因為在161完事後, 收費太貴, 要揼春袋(Rotterdam), 唔係揼大髀.

今次聞屎黨唔搞大遊行, 不過要搞籌款活動為林仔打官司, 所以成日在網上維護林仔又喜講粗口的人, 應伸出援手多多益善, 少少無拘, 盡一點孝心. 有可能李大撞一早知結果, 又多左一單生意, 何樂而不為也. 高招.

愛基督, 可以行使耶和華的權利行在地上, 如同走在天上, 不過不要太過著迷基督乩文, 因為好容易變為飢民的基督徒, 同埋無路可逃.

文章轉載自生果舖作者NGAI JAKIE.

兩位女歌星佢哋既歌迷係外邊打生打死各為其主, 不過兩位女係床上都一樣打生打死, 不要誤會, 係慾仙慾死個隻.

甲女: 亞乙, 我見好右上圍那舊肉比以前大左好多, 是否近排梗係大馬主咸潘頻頻同妳接觸, 因為佢左優仔. 等我得閒幫妳係戥番混佢.
乙女: 亞甲, 我都見妳指公腫脹左好多, 是否震英哥頻頻幫妳清洗腳指公. 因為震英哥好喜歡啜腳指, 尤其是...., 不要誤要, 唔係子官, 係腳指公.

所以知其一, 不知其二就是這樣.

亞爺應唔會咁著急收回軚彎, 因為軚彎係祖國一支針插係美國國土上, 因美國科技係最先進, 有好多技術同科技要從軚彎取得, 所以那班DQ六勇士係枉作小人.

文章係轉載自生果舖作者NGAI JAKIE.

現時係網上好少見到網友針對日本人, 駡日本人, 尤其是啲麻甩佬, 皆因佢哋周不時睇過日本成人AV, 了解到日本女仕要為上一代日本仔南京大屠殺同慰安婦而贖罪, 有老與少, 有稚與嫩都肯犧牲色相為國家出一點綿力, 實在難得, 難得好可愛, 好值得欣賞, 睇完可以再睇.

文章轉載自生果舖老作ngai jakie.

我現時發覺林仔係無講大話, 被兩人拐走是真的, 不過唔係講北京話, 係講香港本地話, 即廣東話, 重有大把人證在現場, 證明佢係無講大話, 還有部車接載, 不過佢唔似被迷暈, 係佢自已好頭痕.

附件

係囉! 湯生佢講得無錯, 佢梗係係你面係唔會講大話, 不過係警察面前就大話連篇.

佢就係儍更更才會被人利用. 故事可能係這樣, 呢條儍讀神學院讀到忽左上腦, 原本係想體會主耶蘇大哥行十字架苦路之痛苦, 又想死後可以企係蘇大可身旁,  自殘一番後回家, 誰知家人知道自殘下極之驚慌, 即時致電佢老頂李大撞, 如果不是李大撞係老人家, 瞓唔著接聽到電話, 即時計上心頭, 呢單野食得無好嘥, 即時獻計吩咐呢儍仔照做, 因為大撞近排生意低落, 又可以揾番一筆, 又可以又一次舉辦籌款活動, 何樂而不也. 誰知因時間短, 又無一個周詳計劃出台, 所以搞出一個大頭佛, 未入院前即開記招, 賴理肥仔瓦上霜, 係脾上傷, 這都是不人道的. 所以今次黨唔止押上一大注, 應係主耶蘇在天堂都會睇唔過眼, 肯定老人家仙遊無得騎鶴上天堂, 所以老人家要學定潛水.

附件

其實係聞屎黨內有位重量級人都係咀歪左傾, 而且非常注重顏面, 就係佢條顏面神經有些少問題, 周不時會咀歪, 不過佢個樣係正人君子一個, 好有睇緣, 所以唔會咁無腦.李大撞好竉愛呢條林仔, 皆因林仔係虔誠基督徒, 可以召集好多信徒, 係聞屎黨各區重要票源. 好彩大部份基督徒係唔講粗口, 這是可喜可賀的事.

人哋係自殘, 你哋教唆話被擄, 最終都成事實, 不過唔係被擄係跨境, 係港警, 不過我哋需要同情事主, 因為錯不在佢, 係佢誤交朋友.

附件

呢條林仔話佢儍, 佢都唔知幾精叻, 因為主耶蘇有次報夢話佢知, 條老人家唔係有心捧佢做副主席, 係利用佢儍更更既思想, 容易利用. 佢即時心情一落千丈, 計上心頭. 即時獻計比老人家, 呢個老人家, 人又老, 又老套, 信以為真, 食得唔好嘥, 對黨內權威有幫功, 即時行動. 因儍仔知道報假案最多一年感化, 或罰款五大千元, 根本上係好閑事. 這條反間計可算厲害, 搞到老人家乜威嚴都無晒, 認真係高招. 呢條33反間計, 疑中之疑. 比之自内,不自失也.

燎不起, 寧願死, 窮不起,都要死,
富不起, 唔可悲, 賭不起,就要避,
賭得起, 是可喜, 扯得起,快樂死.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆