上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 10:19 PM 發表 查看引用來源

扂者斕博楓�糯票𢓁??
係我部腦有問題.定你有問題:028:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-20 10:19 PM 發表 查看引用來源

歡迎bear bear:036:
小狼你唔0岩喇~~~
快0的氹番bear bear啦:023:  
我發牙痕都唔想:023:

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-20 10:21 PM 發表 查看引用來源

係我部腦有問題.定你有問題:028:
似係我個腦有問題:096:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-20 10:06 PM 發表 查看引用來源

何為真實之眼呢?
能看清某一個領域的眼睛,如鬼眼

我的眼能看出三圍數字……只限女生

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 10:19 PM 發表 查看引用來源

:096: 4哥興玩骰仔脫衫,話唔定我聽日就已經全裸:023:
上次同我玩0既Zoo哥哥已經講定話聽日要同冰冰再猜除衫:095:
上次我除得件外套, 佢就...差0的褲都除埋:096:
聽日到狼仔喇

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-20 10:21 PM 發表 查看引用來源

咁BEAR做你助手...幫你脫:027:
到時我又唔一定同4哥玩既,玩到咁兇狠:027:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 10:18 PM 發表 查看引用來源

= =... 又唔使四圍講既~
有正嘢睇緊係公諸同好,何況我對你有信心,記住用bb油拋拋光效果更佳.

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 10:24 PM 發表 查看引用來源

到時我又唔一定同4哥玩既,玩到咁兇狠:027:
你除4哥D衫..我怕DORIS唔放過你:096:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-20 10:24 PM 發表 查看引用來源

有正嘢睇緊係公諸同好,何況我對你有信心,記住用bb油拋拋光效果更佳.
作為一個讀animation既人,後期執相對我黎講太簡單~:096:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-20 10:24 PM 發表 查看引用來源

嗯...KELVIN..做得好:036: :036: :036:

或者狼仔著裙仔都唔錯:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆