上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.4k

剛上長樓梯, 0 咸0趣.唔識揼.埋尾話加200賓州msssage. 無理佢

引用:
原帖由 k21197f 於 2019-6-24 05:59 PM 發表 查看引用來源
試左藥房一樓,硬件掂,軟件唔得,冇咸冇趣,價錢同2樓一模一樣!
有次光顧三樓,已入閘,後有人按鈴,老闆娘叫佢落一樓!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 klam 於 2019-6-24 10:03 PM 發表 查看引用來源

正確!
謝謝,有机会试一下

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-5-29 04:56 PM 發表 查看引用來源

上次去九龍城某比較大的埸,比老闆娘推咗兩次話無位,心心不忿,今日再去,ok。
目則技C唔同之前,唔講得靚但係算後生同相頭都可以。
比咗件小肥的我,按得細心幾舒服,詳情唔講,重點係除咗佢個 Bra 嚇一跳,應該有36D左右,我見識少都幾有睇頭,兩隻手加埋都揸唔曬一邊,乳雲又大又深啡,我度過直巠大過兩格半食指,反而lin頭好細吓。
想進一步佢話 M 到,十分失望。
全程無提錢,$220 ...
今日又返去九龍城喱個場,發覺佢喺行人路加多咗個招牌喎。
上到去有件肥底黑色小背心,光豬訓低按得好深入細心,按到咁上下我問佢乜名,佢問我係咪扮唔記得,我望黎望去真係無印象。
到後來我抽水抽得咁上下,一除衫發現佢原來就係約一個月前的大乳雲。
為表歉意今次食佢奶食耐咗好多,最後光豬埋佢,並指插咗佢好耐。
分享少少,技C們見你返頭揾佢,你又肯講吓 I miss you 之類,通常都比第一次見防線放低好多,之前有件開大的我要足足去到第四次。

另外,長樓梯疑似老闆娘女的後生靚妹返咗黎喎,我問佢點解好耐唔見佢,佢話返咗泰國一個月,啱啱返香港。
我又發現喱度原來係實行一國兩際嘅,因為我光豬訓低,技C直接問我要唔要HJ,我笑住問why? 佢話因為佢本人唔提供此服務,我要的話可以幫我換技C。

引用:
原帖由 idischi 於 2019-6-23 11:44 PM 發表 查看引用來源
最慘係有啲旅費後生女,
都唔知喺泰國有冇學過揼骨。

完全唔識,好似茶油咁,
諗住佢可能做開part 2,手機會好啲,加$200出火,
但係全程床尾機,又唔肯剝衫。

真係搵泰嬸按好過😰 ...
我頭像個泰就係啦, 唔識揼, 但好靚,難忘!!

引用:
原帖由 klam 於 2019-6-25 09:10 AM 發表 查看引用來源

我頭像個泰就係啦, 唔識揼, 但好靚,難忘!!
樣真係掂喎,笑容都好甜,喺邊區?

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-6-25 09:14 AM 發表 查看引用來源

樣真係掂喎,笑容都好甜,喺邊區?
我相頭族,唔輕易叫靚女, 見到身形更不得了, 現於 ’檳城‘ !
希望佢回港!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆