上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  444.8k

引用:
原帖由 VC@home 於 2011-10-10 06:01 PM 發表 查看引用來源

你龜頭繫帶果到個傷口埋左未?我仲未埋口。

埋曬口啦 冇血水 咩都冇 拆左線真係真係正好多 不過堅敏感 一齊努力吧ching交流下康復心得

引用:
原帖由 jamesjames01 於 2011-10-10 20:20 發表 查看引用來源
埋曬口啦 冇血水 咩都冇 拆左線真係真係正好多 不過堅敏感 一齊努力吧ching交流下康復心得
搞咩我果個位唔埋口,你好似同我同一日?

引用:
原帖由 twiceonly 於 2011-9-12 02:28 發表 查看引用來源
感謝李醫生ah
我會努力讀書了

傷口爆綫後, 都用了13日埋口
醫生給我的"下火"唶喱, 我無用過
我還是留嚟用作自慰吧...[割後 無晒包皮]
會幫你拉吓客仔嘅XDXD
如果我無記錯...你唔係細個割左咩?? 搞咩割多次?

引用:
原帖由 VC@home 於 2011-10-10 08:53 PM 發表 查看引用來源

搞咩我果個位唔埋口,你好似同我同一日?

爆過線黎? 我好似遲你1-2日

引用:
原帖由 gn00339190 於 2011-10-9 08:46 PM 發表 查看引用來源
搵左d舊文  佢講得對嗎??
其實包皮係要黎保護個頭既-.-所以割包皮唔係成個包皮割哂~而係割走令個頭無法露出既皮~所以割左都一樣有包皮保護個頭~唔會令佢直接接觸內褲

但我見有d人唔扯成個龜頭都係外露嫁wo
包皮係保護個龜頭係o岩, 但唔一定要包晒
其實包皮難聽d講句係可有可無
因為你聽過割禮未? 或者某d南亞x人係會一出世就已經將包皮完全割去
佢地都係咁生活

引用:
原帖由 VC@home 於 2011-10-10 06:00 PM 發表 查看引用來源

自己拆都唔會好難,同埋我女友係護士所以無咩問題。拆左感覺好好多,扯果時唔再痛。
下面個傷口仲未埋晒。你康復成點?

有護士女友真係唔同d!!!我都驚溶唔晒線都唔知點算...==
尋晚瞓下醒下...今日去左複診,個姑娘話而家都ok!
只係幫我再包左個傷口之後開左d消毒藥水同紗布俾我...
今晚開始沖涼後就自己包個傷口啦...我諗呢個星期都係keep住咁做包傷口程序...
約一個月後會再複診...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆