上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.6k  146.5k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-19 13:29 發表 查看引用來源
我跟他没有那么夸张啦~~不过我好期盼这会是一场轰轰烈烈的爱情,然后就结婚,成立我们的家庭~
不如你說說他10樣差勁的行為或事情 ?

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-19 13:31 發表 查看引用來源
呵呵,他回复我了,今晚他来载我回家~~
回你家定會佢家先?
Friday night, 一齊過夜啦

本宮再講最後三次, 唔好被動, 唔好被動, 唔好被動
都係果個原因, 你地已經同場玩過成人遊戲, 扮矜持扮害羞係冇value 架啦, 反而顯得做作
亦唔駛擔心率先主動會俾人食住, 有得呢個思維即係間接默認左性行為必須由男性initiate, 但係點解一定要係咁?
戀愛又好婚姻又好, 尊重同忠誠講緊o既只不過係既然已經認定左一個異性作為伴侶,
親密行為, 情慾滿足, 都只會透過呢個伴侶去獲得, 並唔存在一定要某一方提出另一方配合

盡情去挑逗吓人, 唔好怕醜, 性行為o既本質就係一d 日常唔會做o既行為
如果對方主動咁就一切好辦, 睇住時間勢色唔對, 就自己豁出去先取悅佢
本宮唔係要你不擇手段得到對方o既肉體 但戀愛冇左激情, 我唔敢話一文不值, 但始終會若有所失

唔好做第一個上網聊天聊到本宮要發火o既人

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 13:36 發表 查看引用來源
咁咪好囉!今晚點樣引佢?😉
我不知道呢,重点是要看戏~那部电影从去年留到现在都不敢一个人看呢,哈哈

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-19 13:51 發表 查看引用來源

不如你說說他10樣差勁的行為或事情 ?
10样差劲的行为或事情哦。。。我觉得目前为止没有吧
但是我觉得可能对他来说,我就有很多缺点了,哈哈哈

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-19 14:49 發表 查看引用來源
我不知道呢,重点是要看戏~那部电影从去年留到现在都不敢一个人看呢,哈哈
入到屋攬攬錫錫好易成事啫!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-19 14:51 發表 查看引用來源
10样差劲的行为或事情哦。。。我觉得目前为止没有吧
但是我觉得可能对他来说,我就有很多缺点了,哈哈哈
你有乜嘢缺點?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-19 13:57 發表 查看引用來源

回你家定會佢家先?
Friday night, 一齊過夜啦

本宮再講最後三次, 唔好被動, 唔好被動, 唔好被動
都係果個原因, 你地已經同場玩過成人遊戲, 扮矜持扮害羞係冇value 架啦, 反而顯得做作
亦唔駛擔心率先主動 ...
姐姐别生气嘛~~人家已经好几年没谈恋爱了,真的好喜欢这样的感觉
今晚应该是去我家吧,他家里还有一个男人,而且我是要他陪我看我想看了很久却不敢看的恐怖片,哈哈哈
之后的事情嘛,就看天意吧,反正我不抗拒他对我怎样怎样就是了  

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 14:52 發表 查看引用來源
入到屋攬攬錫錫好易成事啫!😉
come on baby~~I'm hot I'm FIRE!

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-19 14:57 發表 查看引用來源
come on baby~~I'm hot I'm FIRE!
咁狂野!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 14:53 發表 查看引用來源
你有乜嘢缺點?😉
1. 太活泼,太多体力,所以最喜欢捣蛋和作弄别人
2. 没啥主见,不喜欢思考
3. 身材太好,颜值太高,不像个人

PS:第三个是乱说的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆