上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.6k

引用:
原帖由 can0901 於 2010-8-29 05:02 PM 發表 查看引用來源
無輸有得繼續玩
係 ... 真好彩 :096:

另外 有位bros 剛才 PM我(強烈) 要求我 出1條 3串4 :041:
好 我答應你 6:00點 出一條  大家一齊 贏贏贏 :036: :036: :036:

引用:
原帖由 2料王 於 29/8/2010 17:03 發表 查看引用來源

d 死人澳職波 真係比佢玩到面青 :046: :046: :046:
根本d路好易捉,頭場開左細,呢場合埋眼吽7佢個大啦,一大一細唔係第一次:096:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-29 05:06 PM 發表 查看引用來源

係 ... 真好彩 :096:

另外 有位bros 剛才 PM我(強烈) 要求我 出1條 3串4 :041:
好 我答應你 6:00點 出一條  大家一齊 贏贏贏 :036: :036: :036:
就從2-2個場開始正正正正正正正殺番上去:041::041::041:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-29 05:05 PM 發表 查看引用來源

等我今季個統計做多一段時間再send俾你參考吧(到時我會set番EXCEL2003version)
好 ...  :036:
馬仔 今季 搵左個 朋友幫手 :036:
希望 幫到大家 一齊 對馬會 :025:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-29 05:07 PM 發表 查看引用來源

根本d路好易捉,頭場開左細,呢場合埋眼吽7佢個大啦,一大一細唔係第一次:096:
THX師兄教路

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-29 05:07 PM 發表 查看引用來源

早d講嗎 :046: :096:

引用:
原帖由 kary1982 於 2010-8-29 05:09 PM 發表 查看引用來源

就從2-2個場開始正正正正正正正殺番上去:041::041::041:
希望如此 :131:
依家要睇 Andy 個場先  :036: :036: :036:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-29 05:09 PM 發表 查看引用來源

好 ...  :036:
馬仔 今季 搵左個 朋友幫手 :036:
希望 幫到大家 一齊 對馬會 :025:
最衰我唔識馬仔:028::028:

加油2料!!!!:036: :036: :036: :036:

社長好!一陣六點的3串4可唔可以早少少出,因為我用手機上網。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆