上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#26 - Love is Sweet and Salty

收藏  |  訂閱
3.0k  31.6k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-3 06:30 PM 發表 查看引用來源

咩?
可能係媽咪拎太多嘢真係好辛苦

下期邊個負責?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-3 06:44 PM 發表 查看引用來源

可能係媽咪拎太多嘢真係好辛苦
咁過份,咁嫁條佬返黎做咩,罰佢今晚沖涼時拎毛巾入黎,等師妹沖完為止,唔准笑,我好認真架,妳以為好易呀?
係喎,我打漏,係要條佬扯行旗用條JJ掛住毛巾企係度等,等佢嚐下拎野既辛苦,女人幾辛苦先得。若然師妹原諒佢就有飯開,若然未下火,要佢“浪“口盅都用JJ拎埋添,哼~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-3 02:35 PM 發表 查看引用來源

爸爸袋,乾濕紙巾,水,小朋友外套,遮,風扇,充電器,充手機風扇既線,提神的糖。
好似叮噹百寶袋!

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-6-3 06:51 PM 發表 查看引用來源
下期邊個負責?
晴師妹妳講一句,呢度既師兄火裡火裡去,水裡水裡去~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-3 06:58 PM 發表 查看引用來源

咁過份,咁嫁條佬返黎做咩,罰佢今晚沖涼時拎毛巾入黎,等師妹沖完為止,唔准笑,我好認真架,妳以為好易呀?
係喎,我打漏,係要條佬扯行旗用條JJ掛住毛巾企係度等,等佢嚐下拎野既辛苦,女人幾辛苦先得。若然師妹原諒佢就有飯開,若然未下火,要佢“浪“口盅都用JJ拎埋添,哼~ ...
扯住就梗架喇
我地一齊沖涼架,節約用水嘛

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-3 06:58 PM 發表 查看引用來源

係喎,我打漏,係要條佬扯行旗用條JJ掛住毛巾企係度等,等佢嚐下拎野既辛苦,女人幾辛苦先得。若然師妹原諒佢就有飯開,若然未下火,要佢“浪“口盅都用JJ拎埋添,哼~ ...
係要條佬扯行旗用條JJ掛住毛巾企係度等,等佢嚐下拎野既辛苦 <--- 呢個高難度
“浪“口盅都用JJ拎埋 <--- 呢個好似有D機:smile_30:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-3 19:11 發表 查看引用來源

扯住就梗架喇
我地一齊沖涼架,節約用水嘛
只怕沖涼時間仲長,要完事黎先出得返黎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-3 07:04 PM 發表 查看引用來源

晴師妹妳講一句,呢度既師兄火裡火裡去,水裡水裡去~
全部走哂去

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-6-3 07:24 PM 發表 查看引用來源

只怕沖涼時間仲長,要完事黎先出得返黎
上半場完咗就出返嚟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆